JobTestPrep: Assessment Voorbereiding sinds 1992 - JobTestPrep

Over JobTestPrep

JobTestPrep is sinds 1992 een innovator in online testvoorbereiding. Het is onze passie om u te helpen. JobTestPrep maakt het mogelijk om op een innovatieve manier alle onderdelen van een assessment test te oefenen. Wij willen u helpen om met succes een assessment af te leggen, zodat u uw carrièredoelen zult bereiken.


Onze Visie

We blijven onverminderd inzetten op ons hoofddoel: een passende oplossing bieden aan elke werkzoekende, in iedere markt, waar dan ook ter wereld. Dit is wellicht een ambitieuze doelstelling, maar we zijn vastberaden en goed op weg om deze te realiseren. Onze wens is dat u de baan van uw dromen vindt.


Onze producten

Op dit moment bieden wij bijna 1.000 producten aan op onze websites. Elk product is zorgvuldig ontworpen om u een voorsprong te geven in uw sollicitatieproces. Voor iedere functie waarvoor u solliciteert, hebben wij een gericht product klaarstaan.

Onze testontwikkelaars, gekwalificeerde psychologen, creëren tests die specifiek zijn afgestemd op de eisen van hedendaagse sollicitatieprocedures. Zij zorgen niet alleen voor betrouwbare tests, maar voorzien ook in heldere uitleg bij de antwoorden. Dit helpt u de achterliggende logica van de vragen te begrijpen en versterkt zo uw kans op succes.


Onze geschiedenis

We zijn begonnen met een helder idee en een ondernemende visie. Onze achtergrond ligt in de psychologie, maar de cruciale vraag was: hoe deze kennis toe te passen? Eén zaak stond vast: we wilden mensen ondersteunen en zouden alles binnen onze mogelijkheden doen om dat te realiseren. Het is door het analyseren van de arbeidsmarkt dat ons idee vorm kreeg.

Vele sollicitanten treden onvoorbereid het sollicitatieproces binnen, voelen zich onzeker en hebben moeite met het adequaat beantwoorden van vragen. Dit gold voor afgestudeerden van topuniversiteiten zoals Oxford, Cambridge en Imperial College, maar evenzeer voor degenen van minder gerenommeerde instellingen. Een gemeenschappelijk probleem werd zichtbaar: louter kennis en academische prestaties zijn niet altijd de sleutel tot het succesvol doorlopen van een assessment.

In de loop der tijd is het wervingsproces ingewikkelder en stringenter geworden. Bedrijven stellen nu hogere eisen wanneer ze nieuwe kandidaten aannemen. Kandidaten worden nu geconfronteerd met een breed scala aan psychotechnische tests, waaronder numerieke, verbale, abstracte, inductieve tests, persoonlijkheidsbeoordelingen, situationele beoordelingen en vele andere.

Hoe kunnen ze dan toch hun ideale baan bemachtigen?


Het antwoord

Onze oprichter en CEO, David Meshulam, heeft gedurende zijn hele leven mensen ondersteund. Van het geven van bijles tijdens zijn schooljaren tot het assisteren van universiteitsstudenten; David heeft steeds oog gehad voor de behoeften van anderen en heeft hen begeleid naar succes.


David Meshulam

David genoot zijn opleiding aan de Auburn University in Montgomery, Alabama en vervolgde zijn studies aan de Air Force Command and Staff School. Hij behaalde een masterdiploma in psychologie en schreef zijn proefschrift over besluitvorming onder druk. Als erkend expert op het gebied van assessmentvoorbereiding is hij regelmatig geciteerd in diverse kranten en tijdschriften.

David streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Als een product niet aan onze strenge normen voldoet, komt het niet in ons assortiment. Elk product ondergaat een uitvoerige kwaliteitscontrole om te waarborgen dat het volledig beantwoordt aan de wensen en eisen van onze klanten.

 

De kracht van JobTestPrep.
Testen op basis van functie, beroep en testbureau.
De meest uitgebreide en actuele online databank voor psychotechnische testen.
Oefen overal en altijd, op elk apparaat.
Toegang tot hulpmiddelen die het leren stimuleren.
Adviezen en strategieën van onze testexperts.
24/7 klantenservice beschikbaar.
1.176.924
Mensen voorbereiden
16.372
Oefenvragen
562
Op maat gemaakte PrepPacks™
JobTestPrep in de media.
''Informatie aanvragen en voorbeeldoefeningen bekijken.''
''Heeft u wat nodig is om mee te doen aan wat wordt gezien als een van 's werelds meest competitieve trainingsprogramma's, waar meer dan 70 kandidaten vechten voor elke positie?''
''Deze dienst biedt een breed scala aan psychotechnische testen en bevat ook praktisch materiaal dat speciaal is ontworpen om de testen die bedrijven gebruiken te weerspiegelen."
"JobTestPrep is een vooraanstaande aanbieder van een uitgebreid assortiment testen."
"JobTestPrep biedt professionele en op maat gemaakte trainingspakketten aan, waaronder capaciteitentesten, persoonlijkheidstesten en assessment-oefeningen."
"Biedt aangepaste PrepPacks™ om u optimaal voor te bereiden op het assessment van uw sollicitatie."
"JobTestPrep biedt online psychotechnische oefentesten en nog veel meer."
Contact
Algemene vragen

Indien u vragen, suggesties of zorgen heeft, vernemen wij dit graag. Bezoek het Support Center van JobTestPrep.

 

 

 

Technische ondersteuning

Hier vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Mocht u meer vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Vragen over bedrijfsontwikkeling

Heeft u suggesties voor een mogelijke samenwerking? Mail ons dan hier.

Persaanvragen

Indien u van de pers bent en contact met ons wenst op te nemen, kunt u ons hier bereiken.