Over ons - JobTestPrep

Over JobTestPrep

JobTestPrep is sinds 1992 een innovator in de online testvoorbereiding. Het is onze passie om jou te helpen. JopTestPrep maakt het mogelijk om op een innovatieve manier alle onderdelen van een assessment test te oefenen. Wij willen je helpen om met succes een assessment af te leggen, zodat je carrièredoelen zult bereiken.


De Visie

We blijven hard werken met één doel: een oplossing bieden voor elke werkzoekende, in elke markt, overal ter wereld. Een ambitieus doel misschien, maar we zijn goed op weg om het te bereiken. We willen dat je je droomjob vindt!


Onze producten

Tot op heden hebben we op al onze websites bijna 1.000 verschillende producten, allemaal ontworpen om je de beste kans op succes te geven. Wij proberen je de beste oplossingen aan te bieden, zodat wij voor elke functie waarvoor je solliciteert het juiste antwoord voor jou hebben.

Onze testontwikkelaars zijn allemaal gekwalificeerde psychologen en weten hun unieke vaardigheden te combineren in de tests die ze maken, waardoor ze je perfect voorbereiden op jouw volgende test. Hun vaardigheden beperken zich niet tot het testen van de producten, maar strekken zich ook uit tot de uitleg die in de antwoorden wordt gegeven. Ze zijn ontworpen om je te helpen de logica van de testen te begrijpen om je de kennis te aan te bieden die je nodig hebt om te slagen.


Onze geschiedenis

We zijn gestart met een eenvoudig idee en een ondernemersgeest. We zijn getraind in psychologie, maar de grote vraag was hoe verder mee omgaan? Eén ding was echter altijd duidelijk. We willen mensen helpen en we zullen alles doen wat in ons vermogen ligt om dat doel te bereiken. Het is na het bekijken van de arbeidsmarkt dat wij op het idee zijn gekomen.

Er zijn zoveel mensen die onvoorbereid op hun sollicitatie aankomen, zich onzeker voelen en niet goed weten hoe ze vragen moeten beantwoorden. Dit was het geval met alle soorten afgestudeerden, of ze nu afkomstig waren uit de beste universiteiten zoals Oxford, Cambridge of Imperial College of van minder bekende universiteiten en hogescholen. Ze hadden allemaal hetzelfde probleem: kennis en resultaten lijken niet de sleutel te zijn tot het slagen van het assessment.

Ondertussen is het aanwervingsproces moeilijker geworden omdat bedrijven strenger zijn worden als zij nieuwe kandidaten in dienst nemen. Zo moeten kandidaten nu een hele reeks psychotechnische tests afleggen: numeriek, verbaal, abstract, inductief, persoonlijkheid, situationele beoordeling, en vele anderen.

Hoe zullen ze toch hun droomjob binnenhalen?


Het antwoord

Onze oprichter en CEO, David Meshulam, helpt al zijn hele leven mensen. Van bijles op school tot het helpen van studenten op de universiteit, David is altijd op de hoogte geweest van de behoeften van anderen en heeft hen geholpen om te slagen in het leven.


David Meshulam

David studeerde aan de Auburn University in Montgomery, Alabama en aan de Air Force Command and Staff School. David heeft een masterdiploma in psychologie en heeft zijn proefschrift geschreven over hoe mensen onder druk beslissingen nemen. Hij is een autoriteit op vlak van assessment voorbereiding en is in vele kranten en tijdschriften geciteerd.

Hij weigert genoegen te nemen met minder dan de best mogelijke service. "Als het product niet aan onze verwachtingen voldoet, verkopen we het niet. Al onze producten hebben een grondige kwaliteitscontrole ondergaan om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de behoeften van de klant."

 

Het voordeel van JobTestPrep
Testen per functie, beroep en testbureau
De grootste en meest recente online databank met psychotechnische testen
Oefen altijd en overal, vanaf elk toestel
Toegang tot tools die het leerproces bevorderen
Tips en trucs van onze testontwikkelaars
Klantenservice 24/7 bereikbaar
1.176.924
Mensen voorbereid
16.372
Oefenvragen
562
Op maat gemaakte PrepPacks™
In het nieuws
"Vraag om informatie... zoek naar voorbeeldoefeningen."
"Heb je wat nodig is om deel te nemen aan wat wordt beschouwd als een van de meest competitieve trainingsprogramma's ter wereld, waar meer dan 70 mensen strijden voor elke positie?"
"Deze dienst biedt een gehele scala aan psychotechnische testen aan en omvat ook praktisch materiaal dat specifiek is ontworpen om de testen die door bedrijven worden gebruikt weer te geven."
"JobTestPrep is een toonaangevende leverancier van een breed scala aan testen."
"JobTestPrep beschikt over professionele en op maat gemaakte trainingspaketten, waaronder capaciteitentesten, persoonlijkheidstesten en assessment oefeningen."
"Biedt op maat gemaakte PrepPacks™ aan om u te helpen bij de voorbereiding van het assessment voor uw sollicitatie."
"JobTestPrep biedt online psychotechnische oefentesten en meer."
Contact
Algemene vragen

Als u vragen, suggesties of zorgen heeft, horen we graag van u. Bezoek JobTestPrep's Support Center.

Technische ondersteuning

Hier een compilatie van de meest gestelde vragen. Als u meer vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze Customer Support.

 

Vragen over bedrijfsontwikkeling

Heeft u ideeën over hoe we kunnen samenwerken? Mail ons hier.

 

Persaanvragen

Als u lid bent van de pers en contact met ons wilt opnemen, neem dan contact met ons op hier