JobTestPrep Voorwaarden en Bepalingen

Voorwaarden en bepalingen

Welkom op www.jobtestprep.nl, de officiële website van JobTestPrep. De term 'website' in deze voorwaarden verwijst naar www.jobtestprep.nl en alle bijbehorende online diensten, zoals onze e-mailnieuwsbrieven en online fora. JobTestPrep is niet verantwoordelijk voor externe sites waarnaar vanaf deze website wordt gelinkt.

Uw gebruik van de website is onderhevig aan de hier vermelde voorwaarden. Deze kunnen worden aangepast, waarvan de laatste datum van wijziging op deze pagina staat. Continu gebruik impliceert acceptatie van eventuele wijzigingen. Als u niet akkoord gaat, gebruik dan de site niet.

De inhoud op deze website is voor informatieve doeleinden en wordt geleverd als een gratis of betaalde dienst. Hoewel we ernaar streven nauwkeurige en actuele informatie te bieden, zijn we niet verantwoordelijk voor fouten of omissies. JobTestPrep biedt geen garanties voor de inhoud of voor ononderbroken toegang.

We zijn niet aansprakelijk voor enige schade voortkomend uit het gebruik van deze site. Geplande of ongeplande onderbrekingen voor onderhoud kunnen voorkomen, en we zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen hiervan.

Zakelijk gebruik van een consumentenaccount is verboden. Neem voor zakelijke accounts contact op met onze klantenservice. Abonnementen zijn persoonlijk en mogen niet worden gedeeld. Bij excessief gebruik kan JobTestPrep een account blokkeren.

Disclaimer

De feedback en training van JobTestPrep bieden voorbereidende informatie voor pre-employment tests. Uw rapport is samengesteld op basis van uw antwoorden op een vragenlijst en weerspiegelt deze accuraat. Het is essentieel om de subjectieve aard van de vragenlijstbeoordeling te erkennen bij het interpreteren van de gegevens. Dit rapport is automatisch gegenereerd en JobTestPrep is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik ervan, inclusief alle implicaties met betrekking tot de inhoud. Eenmaal geleverd, neemt JobTestPrep geen verantwoordelijkheid voor verdere gebruik, openbaarmaking, opslag of beveiliging van dit rapport.


Niet Tevreden? Geld-Terug-Garantie

Deze geld-terug-garantie is alleen van toepassing op individuele klanten.

Bent u ontevreden over uw aankoop? Dien dan hier een verzoek in voor terugbetaling en licht de reden van uw ontevredenheid toe. In de volgende situatie zullen wij binnen vijf werkdagen een terugbetaling verrichten:

Kwestie 1: Als er een grote discrepantie was tussen onze tests en de echte test, ontvangt u een volledige (100%) terugbetaling. Voorbeelden hiervan zijn:

1: Een ander type test (verbaal in plaats van numeriek), extreme verschillen in moeilijkheidsgraad, of een ander formaat en stijl (offline vs. online, test vs. gamification). Voorbeelden zijn een ander type test (verbaal in plaats van numeriek), extreme verschillen in moeilijkheidsgraad, of een ander formaat en stijl (offline vs. online, test vs. gamification).

2: Als er een gedeeltelijke overeenstemming was tussen onze materialen en de echte test, ontvangt u een gedeeltelijke terugbetaling (tussen 30-80%), afhankelijk van het geval. Wij behouden ons het recht voor om het bedrag te bepalen na kennis te hebben genomen van de details van elk individueel geval.

Kwestie 2: Een technische storing aan onze kant verhinderde u toegang tot uw account.

Kwestie 3: Het product werd helemaal niet gebruikt.

Wees u ervan bewust dat de tests die wij aanbieden oefentests zijn en niet identiek zijn aan de daadwerkelijke test die u gaat maken. Hoewel onze vragen bedoeld zijn om de soort vragen die u zult tegenkomen te weerspiegelen, zijn ze niet direct overgenomen uit uw daadwerkelijke werktest. Ons doel is een zo getrouw mogelijke simulatie van het echte examen zonder inbreuk te maken op auteursrechten.

Als gerenommeerd bedrijf streven we ernaar om met elke klant samen te werken voor een eerlijke ervaring. Omdat we digitale producten verkopen, zijn we vatbaar voor misbruik. Ons streven is een evenwichtige bedrijfsvoering waarbij beide partijen voordeel hebben.

Over ons

Bedrijfsnaam en registratienummer: NOAM Instituut LTD, 514288711
Contactgegevens: c.serv@jobtestprep.co.uk

Wees Voorbereid. Word Vandaag Lid van JobTestPrep.