Bereid je voor op het Hudson Assessment - JobTestPrep

Over Hudson

De Hudson assessment test is een set van psychometrische testen waaronder de Hudson Reasoning Ability Testen, en de Business Attitudes Questionnaire. Lees verder voor meer informatie over elke test.


Hudson Reasoning Ability Tests

De Hudson Reasoning Ability Testen zijn een set van drie testen: een abstracte, numerieke en verbale redeneertest. Elke test is beschikbaar in vier niveaus: operationele medewerkers, junior-managers, middle en senior managers. Als groep zijn de testen ontworpen om de volgende vaardigheden te beoordelen:

  • Vermogen om te plannen
  • Technisch inzicht
  • Snelheid en nauwkeurigheid
  • Ruimtelijk inzicht
  • Analytisch Inzicht

Als je alle drie testen aflegt, krijgt je werkgever een rapport met een totaalscore die je niveau suggereert, en drie sub scores die je werkstijl of sterktes weergeven.


Hudson Business Attitudes Questionnaire

De Hudson persoonlijkheidstest is een online test om te voorspellen hoe een kandidaat zich zal gedragen op de werkplek. Deze test kijkt naar 25 verschillende dimensies van persoonlijkheid, en aan het einde van de test krijgt u een rapport tegen elk van de Big 5 persoonlijkheidskenmerken van emotionele stabiliteit, extraversie, openheid, altruïsme en consistentie.

De test is niet op het juiste moment, maar je wordt aangemoedigd om niet te lang te wachten met het beantwoorden van elke vraag.

Voorbeeldvraag

hudon-voorbeeldvraag


Op deze test word je gevraagd om jezelf te beoordelen aan de hand van een aantal stellingen en word je gevraagd om te beoordelen hoeveel je het eens of oneens bent met elke stelling, met A wat betekent dat je het totaal oneens bent, en E wat betekent dat je het helemaal eens bent. Je wordt gevraagd om naar waarheid te antwoorden, met voorbeelden van je gebruikelijke manieren van denken en handelen, en niet hoe je zich zou willen gedragen.

Vooruitlopend op het nemen van een persoonlijkheidstest, is het een goed idee om een praktijktest te doen om jezelf vertrouwd te maken met de soorten vragen die je zal worden gesteld en om jezelf na te laten denken over jou en je kwaliteiten. Als je van tevoren weet hoe je deze vragen moet beantwoorden, kun je zo goed mogelijk rekening houden met jezelf, inclusief de keuze tussen gelijkaardige klinkende persoonlijkheidskenmerken of het anders beoordelen van dezelfde eigenschap op punten in de test. Bekijk de persoonlijkheidstest PrepPack™ om het meest effectieve voorbereidingspakket voor de persoonlijkheidstest te krijgen.


Bereid je voor op Hudson test

JobTestPrep biedt een reeks op maat gemaakte oefenpakketten voor alle soorten tests. De voorbereiding van je Hudson test is essentieel, want het afnemen van praktijktesten helpt je om te weten wat u kunt verwachten, geeft je vertrouwen in je vaardigheden en verhoogt de soepelheid en snelheid waarmee je vragen beantwoordt. Dit alles bij elkaar leidt tot een betere score.


Bedrijven die Hudson Testing gebruiken

Company Position(s)
Visa Executive Assistant
Irish Life Operations Manager
Hudson en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.