Affiliate worden

Hoe kunnen wij u helpen?

Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.

JobTestPrep

JobTestPrep is al 25 jaar een van Europa's toonaangevende aanbieders van aanwervings- en psychotechnische testen. Met onze unieke en op maat gemaakte producten hebben we al meer dan een half miljoen kandidaten geholpen hun testresultaten te verbeteren en hun kansen op werkgelegenheid aanzienlijk te vergroten. Neem deel aan ons partnerprogramma en profiteer van dit enorme succes.


Waarom partner worden?

U kunt bij ons tot 50% commissie verdienen.

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten die ons tot de meest populaire assessmenttrainer in de sector maken. Ons toegewijde team zal met u samenwerken om onze middelen bij uw klanten te promoten en uw commissie te maximaliseren.

Wij maken gebruik van geavanceerde affiliate tracking software om uw gebruikers een tijdsloop van 45 dagen te geven om een aankoop te doen.


Wat wij bieden:

  • Commissies voor elke aankoop via een link op uw website (geen commissie alleen voor de klik op een link).
  • Commissies, vanaf 25% die tot 50% kunnen worden verhoogd.
  • Ondersteuning om het verkeer naar uw website te verhogen.
  • Maandelijkse betalingen en rapporten met prestatie-analyse en tips om de prestaties te optimaliseren.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Wanneer u zich bij ons aansluit als affiliate, ontvangt u een uniek affiliate-account waar wij uw gegenereerde verkopen kunnen opvolgen. Aan het einde van elke maand tellen we je commissies op en sturen we je het geld op. We genereren ook een verkoop- en prestatierapport om u te helpen uw resultaten te maximaliseren.

Moet ik betalen om partner te worden?

Nee. Het geld zal altijd op één manier vloeien: van ons naar u toe.

Heb ik een website nodig om partner te worden?

Ja. Wij bieden online oefenpakketten aan, dus het is van cruciaal belang dat u een website hebt van waaruit u internetverkeer naar ons kunt sturen. Om een affiliate te worden moet u over een website beschikken zodat wij uw verkopen kunnen opvolgen en u kunnen uitbetalen.

Wie is mijn doelgroep?

De doelgroep van uw website moet werkzoekenden zijn (afgestudeerden, managers, militairen/politie, of een andere job die psychotechnische testen kan inhouden). Als je echter het gevoel hebt dat je een relevante website hebt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Zal dit de SEO van mijn site schaden?       

We vermijden overdreven promotionele reclame die uw site kan schaden, en u heeft volledige controle over alles wat er op uw website gebeurt. Veel affiliates waar we mee samenwerken hebben positieve SEO-voordelen ervaren door het promotionele werk dat we doen.

Kan ik JobTestPrep op meer dan één website promoten?

Ja, hoe meer links u plaatst, hoe groter de kans dat uw gebruikers profiteren van onze producten wat tot grotere commissies zal leiden.

Hoe volg JobTestPrep de verkoop van mijn website?

Wij gebruiken een derde partij affiliate tracking software. U kunt links maken die uniek zijn voor uw affiliate account en deze worden automatisch gevolgd. U kunt op elk moment zelfstandig toegang krijgen tot uw account om uw prestaties bij te houden.

Hoe kan ik mijn commissies bijhouden?

We maken een account voor u aan op onze affiliate tracking software en u kunt op elk moment zelfstandig toegang krijgen tot uw account om verwijzingen en verkopen bij te houden.

Hoe word ik betaald?

Voor kleine bedragen geven we de voorkeur aan PayPal. Voor hoge bedragen zijn wij bereid om andere betalingsmethoden toe te passen.


Word nu lid 

Vul het onderstaande formulier in en iemand van ons affiliate team neemt binnenkort contact met u op.

;
Niet wat je zocht?
?