Premium-abonnement - JobTestPrep

Raak vertrouwd met verschillende selectietesten, psychotechnische testen, capaciteitentesten en verbeter jouw prestaties. Oefen op cognitieve capaciteitentesten, persoonlijkheidstesten, situationele beoordelingstest en meer. Je leert niet alleen wat je kunt verwachten in deze tests, maar je ontvangt ook instructies met waardevolle strategische tips van onze testontwikkelaars.

Door op voorhand te oefenen op bijvoorbeeld een inductief redeneertest, en hoe je strategisch met dergelijke taken omgaat, kan het al een doorslaggevende verschil maken tussen succes of mislukking.

Al onze testsimulaties komen in grote mate overeen met de eigenlijke selectietesten, veel van hen zijn trouw aan het origineel, zodat onze klanten goed voorbereid zijn op de test en de kans op onaangename verrassingen tot een minimum wordt beperkt.

Uit jaren ervaring weten wij dat veel mensen het moeilijk vinden om hun eigen sterke en zwakke punten in te schatten. Aan de ene kant kan een realistische zelfevaluatie helpen om het zelfvertrouwen te verbeteren en een positieve invloed hebben op zowel je uiterlijk in het sollicitatieproces als op de uitkomst ervan. Aan de andere kant dient de kennis van je eigen zwakheden als basis om er aan te werken.

Onze uitgebreide database van selectie- en bekwaamheidstesten, psychotechnische testen en waarheidsgetrouwe testsimulaties garandeert een professionele voorbereiding in de omgeving van je keuze, zodat je op de dag van het assessment op je best kunt presteren en zo je kansen om zich te onderscheiden van de concurrentie kunt vergroten.

 

De handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.