You are logged in as customer LOG OUT

Heeft u problemen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.

JobTestPrep

JobTestPrep heeft honderdduizenden kandidaten geholpen hun testprestaties te verbeteren met onze aangepaste PrepPacks™, of voorbereidingspakketten. De afgelopen 25 jaar behoren we tot de topaanbieders van psychometrische testpraktijken in de VS.


Waarom een JobTestPrep partner zijn?

U kunt bij ons tot 50% commissie verdienen.

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten die ons tot de meest populaire dienst voor de voorbereiding van sollicitatietests in de sector maken. Ons toegewijde affiliate team zal met u samenwerken om onze middelen bij uw klanten te promoten en uw commissie te maximaliseren.

Wij maken gebruik van geavanceerde affiliate tracking software om uw gebruikers een venster van 45 dagen te geven om een aankoop te doen.


Wat wij bieden:

  • Provisies op elke aankoop die het resultaat is van een link op uw website, en niet alleen voor het product waar u naar linkt.
  • Toegewijd account management om u te helpen het meeste uit uw affiliate programma te halen.
  • Onafhankelijke, real-time commissie-updates.
  • Maandelijkse betalingen en rapporten met prestatie-analyse. Tips voor het optimaliseren van succes.
  • Tot 50% commissie voor elke aankoop die afkomstig is van uw web assets

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Wanneer u zich bij ons aansluit als affiliate, ontvangt u een uniek affiliate-account waar wij uw gegenereerde verkopen kunnen volgen. Aan het einde van elke maand tellen we je commissies op en sturen we je geld op. We genereren ook een verkoop- en prestatierapport om u te helpen uw resultaten te maximaliseren.

Moet ik betalen om lid te worden?

Nee. Het geld zal altijd op één manier vloeien: van ons naar u toe.

Heb ik een website nodig om lid te worden?

Ja. Wij bieden online voorbereidingsdiensten aan, dus het is van cruciaal belang dat u een website hebt van waaruit u ze naar ons kunt sturen. Om een affiliate te worden moet u een website hebben waar wij uw verkopen van kunnen volgen en u kunnen betalen.

Wie is mijn doelgroep?

De doelgroep van uw website moet werkzoekenden zijn (afgestudeerde studenten, ervaren medewerkers, militairen/politie, of een andere carrière die psychometrische testen kan inhouden). Als je echter het gevoel hebt dat je een relevante website hebt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Zal dit de SEO van mijn site schaden?       

We vermijden overdreven promotionele reclame die uw site kan schaden, en u heeft volledige controle over alles wat er op uw website gebeurt. Veel affiliates waar we mee samenwerken hebben positieve SEO-voordelen ervaren door het promotionele werk dat we doen.

Kan ik JobTestPro op meer dan één website promoten?

Ja, hoe meer hoe meer hoe beter! Hoe meer links u plaatst, hoe meer kansen u uw gebruikers kunt profiteren van onze producten en een extra commissie kunt maken.

Hoe volg je de verkoop van mijn website?

Wij gebruiken een derde partij affiliate tracking software. U kunt links maken die uniek zijn voor uw affiliate account en deze worden automatisch gevolgd. U kunt op elk moment zelfstandig toegang krijgen tot uw account om uw prestaties bij te houden.

Hoe kan ik mijn commissies bijhouden?

We maken een account voor u aan op onze affiliate tracking software en u kunt op elk moment zelfstandig toegang krijgen tot uw account om verwijzingen en verkopen bij te houden.

Hoe word ik betaald?

Voor kleinere verkoopvolumes geven we de voorkeur aan PayPal. Als u grote aantallen verkopen doet, dan zijn we graag bereid om andere voorkeuren in te vullen.

Wat als ik buiten de VS woon?

Zolang uw website relevant is voor ons vakgebied, werken wij graag met u samen. Veel van onze klanten zijn buiten de VS gevestigd.

Word nu lid 

Vul het onderstaande formulier in en iemand van ons affiliate team neemt binnenkort contact met u op.

 

;
Niet wat je zocht?
?
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.