You are logged in as customer LOG OUT


Wat is inbegrepen?

 • Simuleert de functies van Thomas International Tests.
 • 100 +oefenvragen, met antwoorden en uitleg.
 • Met hints, video-uitleg, oefeningen en meer.
 • 24 uur per dag direct online toegang.
 • Editie 2019, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.


Over

Werken bij KPMG


Bereid je voor op de selectieprocedure van KPMG

Droom je van een baan bij KPMGEen dergelijk prestigieus bedrijf heeft een moeilijk wervingsproces, omdat het alleen op zoek is naar getalenteerde, vaardige en professionele kandidatenDe toetsen en gesprekken zullen voor sommige mensen erg moeilijk zijnZorg ervoor dat je de baan van je dromen krijgt met de hulp van JobTestPrepJobTestPrep biedt een groot aantal toetsen waarmee je kunt oefenentips voor gesprekken, handleidingen en nog veel meerMeld je vandaag nog bij ons aan!


Exclusieve online voorbereiding op het KPMG aanwervingsproces

Als je besluit om het wervingsproces van KPMG te doorlopen, moet je weten dat dit wel een tijdje kan duren. In feite zelfs wel enkele weken. Tijdens deze weken doorloop je een aantal gesprekken en toetsen, waarbij je vaardigheden beoordeeld worden. Sommige zijn heel specifiek voor de baan waar je op solliciteert, terwijl andere algemeen zijn en het volgende bevatten:  

 • Het vermogen om in een snelle omgeving te werken  
 • Sterke werkethiek, motivatie en de bereidheid om te leren  
 • Aandacht voor detail, het vermogen om te multitasken en binnen een deadline te werken  

Bij het wervingsproces van KPMG moeten de kandidaten verschillende gesprekken doorlopen en meerdere toetsen halen, zoals de cut-e-toets en de Saville-toets. Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit.  

 • Fase 1: Vul het sollicitatieformulier in. Dit duurt ongeveer 20 minuten. 
 • Fase 2: Doe de Situatiebeoordelingstoets. Hier krijg je hypothetische uitdagingen, waarbij je een antwoord uit meerdere opties moet kiezen. Dit duurt ongeveer 30 minuten.  
 • Fase 3: Online numerieke en verbale redeneringstoetsen: als je je SBT met succes hebt afgelegd, zul je gevraagd worden om online verbale en numerieke redeneringstoetsen in te vullen. Deze zijn speciaal voor KPMG ontworpen en ze kijken naar je vermogen om numerieke en verbale gegevens te analyseren. Elke toets duurt ongeveer 20 minuten.  
 • Fase 4: Audio-inzending. Als je het bovenstaande met succes hebt volbracht, zul je een digitale inzending moeten doen in audioformat. Met deze audio-inzending van 120 seconden kun je zowel je communicatieve vaardigheden als je motivatie voor een carrière bij KPMG laten zien.  

De moeilijkheidsgraad en de duur van de gesprekken bij KPMG zijn sterk afhankelijk van de baan waar je op solliciteert. Je zult worden gevraagd om deel te nemen aan twee of meer types gesprekken, zoals een telefonisch gesprek, een video-interview, meerdere persoonlijke gesprekken en nog meer. Hier kun je de verschillende types gesprekken zien waar je mee te maken kunt krijgen.  

Saville heeft twee formaten voor de toetsen: 

Enkele bekwaamheidstoetsen – Dit is een lange versie van de Saville-toets (meer dan 30 minuten) en kan zowel online als op papier worden gedaan. 

Snelle bekwaamheidstoetsen – Dit is een korte, populaire versie van de Saville-toets (minder dan 30 minuten), exclusief ontworpen voor gebruik in een online format zonder toezicht. 

Zowel de Snelle als de Enkele bekwaamheidsproeven bestrijken dezelfde reeks vaardigheden en onderwerpen en bevatten ook vragen met verschillende moeilijkheidsgraden. De Snelle bekwaamheidstoets is slechts een snelle eerste selectietool, terwijl de Enkele bekwaamheidsproeven langer zijn en meestal gebruikt worden bij assessmentcentra. Saville-toetsen worden afgestemd naar vermogen en functie.  

Het is niet gemakkelijk om te slagen in het wervingsproces van KPMG. Er zijn verschillende toetsen en zeer nauwgezette gesprekken waar je door moet. Wij staan klaar voor je om je te helpen te slagen. Wij bieden de mogelijkheid om je vaardigheden aan te scherpen en om vooraf vertrouwd te raken met de assessments. JobTestPrep biedt veel verschillende voorbereidingspakketten. We hebben heel veel toetsen, tips voor gesprekken, oefenbladen en nog veel meer! We hebben zelfs een KPMG-voorbereidingspakket, dat alle informatie bevat om je kansen op een baan KPMG te vergroten. Meld je vandaag nog bij ons aan en zorg ervoor dat je de baan krijgt die je wilt! 

Voor alle andere landen

 • Stap 1 – sollicitatie  
 • Stap 2 – gesprek – afhankelijk van het proces kan deze stap er anders uitzien. Meest gebruikelijk is een gesprek met Personeelszaken met als doel je beter te leren kennen en om te zien of jullie bij elkaar passen. Er zijn echter ook Assessmentdagen en dat is vaak een hele dag op het hoofdkantoor van KPMG, waarbij je jouw vaardigheden kunt tonen via case-interviews en de managers en werknemers van de afdeling leert kennen. 
 • Stap 3 – het eindgesprek: hoe dit eindgesprek exact is ingericht, hangt af van de dienst die je hebt aangevraagd, maar het eindgesprek is meestal met een manager van de afdeling waar je mogelijk komt te werken.

Onze voorbereiding heeft aangetoond je kansen op succes met 139% te verhogen.

 

KPMG en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.
Niet wat je zocht?
?
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.