Korn Ferry assessement met succes afleggen - JobTestPrep

Met verschillende testen en studiegidsen is deze PrepPack™ de perfecte manier om je voor te bereiden op je Talent Q-test. We hebben voorbereidingsmateriaal samengesteld voor numerieke, verbale, logische en gecombineerde testen. Dit alles dient als perfecte voorbereiding op je Talent Q-test.

Korn Ferry Assessment

Korn Ferry biedt een scala aan verschillende psychometrische beoordelingen. Naast een aantal van de gebruikelijke (en minder gebruikelijke) bekwaamheidstesten, zijn er een aantal Korn Ferry beoordelingen die uw persoonlijkheid evalueren. Voorbeelden van Korn Ferry beoordelingstesten zijn hieronder te vinden.

  • Numerieke test - Numerieke redeneertesten evalueren uw vermogen om numerieke informatie te gebruiken in uw dagelijkse werk. Korn Ferry maakt meestal gebruik van numerieke testen uitgevoerd door een externe testaanbieder.

Korn Ferry

  • Verbale test - verbale redeneertesten onderzoeken hoe goed je schriftelijke informatie kunt krijgen en gebruiken. Sommige van deze testen richten zich op je analytische vaardigheden. Deze testen kunnen worden uitgevoerd door een externe testaanbieder.
  • Raven Test - Raven's progressieve matrices is een soort non-verbale redeneertest. Deze test vertegenwoordigt een patroon met een ontbrekende sectie en vraagt je het juiste formulier te kiezen om het patroon aan te vullen uit een reeks opties.
  • Personality Inventory Tests - Deze test heeft tot doel om je persoonlijkheid te beoordelen en te evalueren hoe je vaardigheden overeenkomen met de persoonlijkheidseisen van de functie waarop je gesolliciteerd hebt.
  • Leiderschapsassessment - De Korn Ferry Leadership Assessment onderzoekt hoe je je carrière tot op heden zou beoordelen. Deze test maakt gebruik van drie soorten vragen (strekte, zwakte en woordparen) en heeft tot doel je leiderschapsstijl te beoordelen.

Gezien Korn Ferry's focus op leiderschap en leiderschapsstijlen, is het van cruciaal belang voor elk rekruteringsproces onder leiding van Korn Ferry om deze test goed te doorstaan. Bereid u voor op de Korn Ferry Leadership Assessment met onze persoonlijkheids- en situatietests.

Korn Ferry

Talent Q-assessment

Talent Q is onderdeel van de Korn Ferry Hay Group. Deze testen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden om de vaardigheden en capaciteiten van kandidaten te evalueren.

Je bekwaamheidstesten zijn onderverdeeld in drie soorten beoordelingen: numeriek, verbaal en logisch. Het is belangrijk op te merken dat Talent Q's testen verschillen van andere populaire psychometrische testen omdat ze aanpasbaar zijn.

Dit betekent dat, afhankelijk van of je antwoord op een vraag juist of onjuist is, het systeem je een vervolgvraag zal stellen die gemakkelijker of moeilijker kan zijn. Je moet deze test doen als je solliciteert naar een supervisor, manager of andere hoge functie.


Korn Ferry's 4 dimensies

Korn Ferry ontwikkelde haar vier dimensies van leiderschap en talent als basis voor het aanwervingsproces. De beoordelingen die je van Korn Ferry ontvangt tijdens een wervingsproces zijn allemaal ontworpen voor een beoordeling:

  • Competenties - geobserveerde vaardigheden en gedragingen die nodig zijn voor succes.
  • Ervaring - Taken of rollen die een persoon voorbereiden op toekomstige rollen.
  • Kwaliteiten - de persoonlijke kwaliteiten, neigingen en talenten waaruit de kandidaat bestaat.
  • Drijfveer - de waarden en belangen die je motiveren en betrekken en je carrière vooruithelpen.

 

Korn-Ferry en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.