You are logged in as customer LOG OUT

Over JobTestPrep

JobTestPrep werkt al jaren samen met aanwervingsadviesbureaus. We hebben meer dan 500.000 mensen geholpen om zich voor te bereiden op hun psychometrische testen. Nu dit deel van het aanwervingsproces steeds meer voorkomt, kunnen onze PrepPacks™ en aanverwante diensten op verschillende manieren waarde toevoegen aan uw bedrijf.


Voordelen van een partnerschap met JobTestPrep

Wij kunnen u online toegang geven tot ons testsysteem zodat uw kandidaten zich kunnen voorbereiden op de test. Zo bent u er zeker van dat uw kandidaten nooit blind een beoordelingsdag in gaan en altijd bij de kandidaten van het hoogste niveau zijn tijdens elk interview. U kunt onze diensten met korting aanbieden. U kunt deze diensten aanbieden als aanvulling op wat u uw klanten al aanbiedt. U kunt ook affiliate worden. Wanneer een sollicitant een uitnodiging ontvangt om te testen voor een functie, kunt u hem of haar via ons een link naar die test sturen en daarbij een commissie ontvangen.

Als uw sollicitant zich voldoende voorbereidt, zal hij of zij hoger scoren op de test dan oorspronkelijk verwacht, waardoor de kans groter wordt dat hij of zij de baan krijgt en u opnieuw een commissie ontvangt.

Wij bieden u couponcodes aan zodat u uw kandidaten kunt vertellen dat zij recht hebben op een korting op hun PrepPack™ omdat zij via u werken.

Recruiter Advantages


Geïnteresseerd? Laat het ons weten. 

 

 

 

;
Niet wat je zocht?
?
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.