You are logged in as customer LOG OUT


Wat is inbegrepen?

 • Simuleert de eigenschappen van cut-e-testen.
 • 100+ oefenvragen, met antwoorden en uitleg.
 • Tips, videotutorials, oefeningen, en meer.
 • 24 uur per dag direct online toegang.
 • Editie 2019, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.
 • Niet tevreden? Geld-terug-garantie. Zie onze algemene voorwaarden
 • Product enkel in het Engels beschikbaar


Over

Werken bij FrieslandCampina


Bereid je voor op de FrieslandCampina selectieprocedure

DFrieslandCampinaassessments zijn niet moeilijk om te halen, als je van tevoren hebt geoefend met de voorbereiding van JobTestPrep, die je zal helpen om uit te blinken bij je toetsen.

Een baan bij FrieslandCampina zou een geweldige kans voor je kunnen zijn. Omdat ze zo populair zijn, kan het aanwervingsproces echter erg competitief en moeilijk zijn. Het is niet genoeg om te slagen voor de toetsen, je moet jezelf overtreffen in de sollicitatiegesprekken. Waarom geef je JobTestPrep niet de kans om je te helpen? Wij bieden tientallen voorbereidingspakketten, die handleidingen, toetsen en vragen uit sollicitatiegesprekken bevatten. Deze kunnen en zullen je helpen om je kans om te worden aangenomen voor de baan die je wilt te vergroten. Probeer het eens! 

 • Uitgebreide voorbereiding op het wervingsproces  
 • Een groot aantal studiehandleidingen en oefentoetsen 

Het wervingsproces bij FrieslandCampina  

 • Je moet wat persoonsgegevens invullen, je bijgewerkte cv verzenden met een bijgevoegde sollicitatiebrief en wachten op een reactie van het bedrijf.  
 • Mochten de recruiters belangstelling voor je hebben, dan zul je gebeld worden voor een sollicitatiegesprek. Dit is meestal een inleidend screeningsgesprek met een beperkt aantal vragen. Je zult je cv moeten doornemen, wat over je salariseisen moeten zeggen, arbeidsverleden, beschikbaarheid en wat basisvragen over je gedrag moeten beantwoorden. Dit kan 15-30 minuten duren. 
 • Als het telefoongesprek goed verloopt, zul je worden uitgenodigd bij het bedrijf en gevraagd worden om deel te nemen aan een aantal assessments, waaronder de cut-e assessment.  
 • Als je slaagt voor je assessment, zul je worden uitgenodigd voor meerdere persoonlijke sollicitatiegesprekken met meerdere personen, waaronder de recruiter, een vertegenwoordiger van Personeelszaken en meerdere managers.  

Er zijn verschillende soorten sollicitatiegesprekken, zoals live-video-gesprekken (Skype-interviews), vooraf opgenomen interviews, verschillende persoonlijke gesprekken, case-interviews, panelgesprekken en nog veel meer. Druk hier om meer te weten te komen over ze, hoe je je het beste op ze kunt voorbereiden en voor een lijst van veel gestelde vragen. 

De cut-e-assessment bij FrieslandCampina 

De cut-e-assessment bestaat uit meerdere subcategorieën:  

 • Cut-e’s numerieke redeneringstoets meet analyse- en evaluatievaardigheden van complexe numerieke informatie. De vragen zijn allemaal gebaseerd op tabellen en grafieken die op zes aparte datasheets worden getoond. Elke vraag is een uitspraak die waar kan zijn op basis van de gegevens, niet waar, of de informatie is onvoldoende om te kunnen beslissen. Je hebt slechts 12 minuten om in totaal 37 vragen te beantwoorden.  
 • De cut-e verbale redeneringstoets beoordeelt verbale vaardigheden, naast het vermogen om in heel korte tijd een relatief grote hoeveelheid tekst te verwerken. Je krijgt zes teksten in aparte tabbladen en je moet hier logische conclusies uit trekken om de vragen te beantwoorden. Elke vraag is een uitspraak die waar kan zijn op basis van de gegevens, niet waar, of de informatie is onvoldoende om te kunnen beslissen. De toets omvat 49 vragen en de tijdslimiet is 12 minuten. Dit format biedt unieke uitdagingen, omdat het bij deze toets om meer gaat als alleen het begrijpen van schriftelijke informatie.  
 • De cut-e (Aon)’s schalen ix-toets richt zich op het vermogen van de kandidaat om patronen te herkennen. De toets is gebaseerd op figuratieve, non-verbale inhoud. Bij elke vraag wordt een andere serie van negen vormen gegeven. Er is een patroon die bij alle vormen, op één na, voorkomt. Je krijgt vijf minuten de tijd om het patroon dat niet past te vinden in 20 bepaalde series, waardoor er dus ook tijdsdruk is. 
 • Deze cut-e-toets richt zich op categorisatie- en classificatievaardigheden. Hier moet je de regels en onderlinge verbanden ontdekken die twee bepaalde groepen kaarten met getallen en/of letters definiëren en vervolgens een nieuwe bepaalde tabel in de juiste groep classificeren. Je krijgt 12 minuten om 12 vragen te beantwoorden, die elk uit vier tabellen bestaan om te classificeren. 

Elk bedrijf is op zoek naar werknemers met geweldige vaardigheden, om hun leidende positie op de markt verder te verstevigen. Het zou van voordeel voor je zijn als je werd aangenomen door FrieslandCampina. Om daar aan de slag te kunnen gaan, moet je echter een streng sollicitatieproces doorlopen met verschillende toetsen en gesprekken. Zorg ervoor dat je het wervingsproces met succes afsluit met de hulp van JobTestPrep. Wij bieden een groot aantal studiehandleidingen, toetsen en tips voor sollicitatiegesprekken. Meld je vandaag nog aan! 

Onze voorbereiding heeft aangetoond je kansen op succes met 139% te verhogen.

 

FrieslandCampina en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.
Niet wat je zocht?
?
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.