Bereid u voor op verschillende cognitieve vaardigheidstesten die in de selectie processen van werkgevers voorkomen. JobTestPrep biedt een uitgebreid oefenpakket aan om u voor te bereiden op uw functiebeoordeling en u te ondersteunen in het beter presteren dan de concurrentie.

Totale vragen: meer dan 1000

Begin met oefenen

Over cognitieve vaardigheidstesten

Een cognitieve vaardigheidstest is een andere benaming voor bekwaamheidstesten of intelligentietesten die meestal tijdens het wervingsproces worden gebruikt. Wanneer de term cognitieve vaardigheidstest wordt gebruikt in de context van een psychometrisch beoordeling: cognitieve vaardigheidstesten bestaan uit een reeks meerkeuzevragen (20-50), ontworpen om een accuraat intellectueel profiel te geven van degene die ze beantwoordt. Hoewel sommige testen misschien op één categorie gericht zijn zoals numerieke redenering of verbale redenering, bestaan veel van deze testen uit een combinatie hiervan samen met ruimtelijke, mechanische e abstracte redenering. De testen worden meestal uitgevoerd op computers en dienen binnen een bepaald tijdsbestek te worden voltooid.

Waarom dit pakket cruciaal is voor uw succes

In de cognitieve vaardigheidstesten komen twee grote obstakels voor: korte tijdsbestekken en, vragen met bekende trucs en afleiders Gelukkig kunt u deze twee obstakels met de juiste oefening overwinnen.

Het voorbereidingspakket van JobTestPrep biedt een uitgebreid overzicht aan van alle vraagstukken die in de cognitieve vaardigheidstesten van hedendaagse werkgevers voorkomen. Het oefenen van het volledige scala aan numerieke, verbale, deductieve, ruimtelijke en logische redenering vragen onder nauwgezette tijdsbestekken, kan enorm bijdragen aan het verbeteren van uw scores. We lichten de antwoorden ook gedetailleerd toe en helpen u de logica tussen elke vraag te begrijpen.

Voorbeelden van gemerkte cognitieve vaardigheidstesten

Sommige bedrijven maken gebruik van testbatterijen voor cognitieve vaardigheden die numerieke, verbale en non-verbale vragen bevatten. Verrassend genoeg zijn de vraagstukken in alle testen redelijk vergelijkbaar.

Een zeer populaire cognitieve vaardigheidstest is de Wonderlic-test. Er zijn twee versies van de test beschikbaar; één met 30 vragen die in acht minuten afgelegd dient te worden en een langere verificatie versie met 50 vragen die in 12 minuten afgelegd dient te worden. Een  soortgelijke test als de Wonderlic is de cognitieve vaardigheidstest van Onze Test, bestaande uit 51 vragen met een tijdslimiet van 20 minuten.  Cubiks, een toonaangevend beoordeling bedrijf, maakt ook gebruik van een cognitieve vaardigheidstest die qua structuur vergelijkbaar is met de bovengenoemde beoordelingen. Het bestaat uit 50 vragen en dient in 12 minuten te worden afgelegd.

 

Wat Het Bevat

Wat is inbegrepen ?

 • Abstracte redeneringstesten
 • Inductieve redeneringstesten
 • Deductieve redeneringstesten
 • Numerieke redeneringstesten – matrices, nummerreeksen en woordproblemen
 • Verbale redeneringstesten – woordenlijsten en analogieën
 • Ruimtelijke redeneringstesten – 2D en 3D
 • Studiegids en videozelfstudie voor inductieve redenering
 • Testen met tijdslimiet inclusief scoreverslagen
 • Uitgebreide tips voor het oplossen van problemen
 • Beveiligde betaling
 • Onmiddellijke online toegang, 24/7 oefenen

 

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.