You are logged in as customer LOG OUT


Wat is inbegrepen?

 • Complete SHL-stijl praktijktesten
 • 6 volledige SHL-achtige numerieke redeneeroefeningen - voor afgestudeerden
 • 3 SHL-stijl verbale analyse oefentesten
 • 4 verbale redeneeroefeningen in SHL-stijl 
 • 2 SHL-achtige deductieve redeneringstests
 • 11 figurale SHL-stijl oefenseries
 • 5 SJT's voor afgestudeerden
 • 6 SJT's voor Management 
 • 1 Volledige persoonlijkheidstest
 • 5 SHL-achtige controleoefeningen
 • 50 trainingsoefeningen 
 • 9 studiegidsen
 • 14 video tutorials
 • Niet tevreden? Geld-Terug-Garantie! - zie algemene voorwaarden
 • Product enkel in het Engels beschikbaar
 • Editie 2019


Over

Werken bij Heineken


Bereid je voor op de selectieprocedure van Heineken

Tijdens het rekruteringsproces, of je nu kandidaat bent voor een Heineken functie of voor hun International Graduate Programme, moet je drie vaardigheidstesten van SHL afleggen: logisch, verbaal en numeriek redeneren. 

Logische redeneertest

In de SHL logische redeneervermogenstest moet u in een beperkte tijd bepalen wat de volgende stap is in een reeks objecten. Het beantwoorden van de vragen vereist vaak het detecteren van patronen in kleuren, vormen en bewegingen van figuren.

Numerieke test

In de numerieke test komt u numerieke gegevens tegen in de vorm van een tabel of een grafiek, gevolgd door meerkeuzevragen over deze gegevens. Het beantwoorden van de vragen vereist vaak dat u de basiskennis van wiskunde toont en berekeningen uitvoert met betrekking tot breuken, percentages, ratio's en conversies.

Verbale test

Voor de mondelinge SHL-test leest u korte tekstpassages en beantwoordt u vragen met betrekking tot elke passage. Voor elke vraag moet u snel beoordelen of een uitspraak waar, onwaar of onbepaalbaar is - op basis van de tekst.

SHL-tests

De SHL-beoordelingsscore is vergelijkend en ten opzichte van alle andere onderzoekers. De scores worden dus verdeeld in de stijl van de klokcurve. Alleen de kandidaten die in het hoogste percentiel van de curve scoren, gaan door naar de volgende fase van het wervingsproces.

Het is belangrijk dat je je best doet om je voor te bereiden op de test, omdat het niet behalen van een hoge beoordelingsscore je kansen op het krijgen van de functie die je wilt. Het is nog belangrijker om je voor te bereiden op SHL-bekwaamheidstesten. Uw score is relatief en bepaald in vergelijking met een normgroep van mensen met een vergelijkbare opleidingsachtergrond. Aangezien de meeste kandidaten zich op deze tests voorbereiden, moet je zoveel mogelijk oefenen om je te onderscheiden van de massa.

 

How to Successfully Pass Your Heineken CEB SHL Bell Curve


Het rekruteringsproces voor niet-afgestudeerden

Het wervingsproces van Heineken is onderverdeeld in verschillende fasen. Nadat u een aantal van de hierboven besproken online bekwaamheidstests hebt afgerond, neemt u deel aan een reeks telefonische, persoonlijke en panelgesprekken, afhankelijk van de afdeling waar u solliciteert. In het volgende schema staan de stappen van het rekruteringsproces voor een niet-afgestudeerde functie:

Heineken Non-Graduate Recruitment Process


Het interview

Uw eerste gesprek wordt via Skype gevoerd met twee vertegenwoordigers van het bedrijf van de afdeling waar u solliciteert. Tijdens het gesprek bespreek je je werkervaring uit het verleden en de redenen waarom je in de specifieke functie wilt gaan werken. Daarnaast bespreek je technische aspecten van de gewenste functie, zoals je werkpleklocatie en het verwachte salaris.

Het tweede gesprek vindt plaats op locatie. Tijdens dit face-to-face interview evalueert Heineken vaak het emotionele IQ van kandidaten door middel van situationele beoordelingstesten. Dit is een interview waarin kandidaten worden beoordeeld op basis van hun demonstratie van de volgende eigenschappen:

 • Goed sociaal gedrag, zoals het onderhouden van direct oogcontact en het gebruik van de juiste taal met uw interviewer.
 • Besluitvormingsvaardigheden, zoals het gebruik van beperkte informatie om een bepaald probleem op te lossen.

Het derde gesprek wordt gevoerd door een vierkoppig panel bestaande uit professionele vertegenwoordigers van de door u aangewezen afdeling. Tijdens dit gesprek kan u worden gevraagd om een onderwerp voor het panel te presenteren. Als u bijvoorbeeld solliciteert bij de verkoopafdeling, wordt u gevraagd om een verkoopgesprek van vijf minuten voor een Heineken product voor te bereiden. Tijdens het panel gaan de vertegenwoordigers op zoek naar de toegevoegde waarde die u aan de functie kunt toevoegen, zodat u uw kennis en expertise kunt laten zien. Het laatste deel van het panel wordt afgesloten met een reeks situationele en gedragsmatige vragen.


Assessment Centre

Afgestudeerde kandidaten die in aanmerking komen voor de eindfase worden uitgenodigd om deel te nemen aan een Heineken assessment center, dat een volledige dag duurt in het hoofdkantoor van het bedrijf in Amsterdam, Nederland. In het assessment center ontmoet je andere kandidaten uit je regionale afstudeerrichting, ga je in gesprek met regionale managers en neem je deel aan diverse groepsactiviteiten en discussies. Je kunt kennismaken met gemeenschappelijke assessment center taken.


Bereid je voor het rekruteringsproces 

Het rekruteringsproces van Heineken is rigoureus, maar met een uitgebreide praktijkervaring kun je je kansen om bij Heineken te worden geselecteerd om bij Heineken te werken vergroten. Bereid je nu voor op de bekwaamheidstests, interviews en assessment center van het bedrijf met het PrepPack™.

Onze voorbereiding heeft aangetoond je kansen op succes met 139% te verhogen.

 

 

Heineken en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.
Niet wat je zocht?
?
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.