Voorbereiding voor De Nederlandsche Bank Talent Q-toets

Bereid je vandaag online voor met JobTestPrep en krijg toegang tot online oefentoetsen, scorerapporten en uitleg bij antwoorden, om te slagen voor jouw De Nederlandsche Bank Talent Q-toets.

Bereid je voor op jouw De Nederlandsche Bank Pre-Hire Talent Q-toets en sollicitatiegesprekken

De Nederlandsche Bank is op zoek naar nieuwe en vaardige kandidaten. Kun jij deze taak aan? Helaas kan het sollicitatieproces lang en moeilijk zijn. Het hele proces kan enkele weken duren en gedurende die tijd doorloop je verschillende gesprekken en meerdere toetsen. JobTestPrep biedt heel veel oefentoetsen, studiehandleidingen, handleidingen voor sollicitatiegesprekken en nog veel meer. Profiteer van onze uitgebreide bibliotheek en zorg ervoor dat jij het sollicitatieproces met succes doorloopt. Probeer ons!

Begin met oefenen

Het sollicitatieproces kan 5 weken of langer duren en zal bestaan uit drie persoonlijke gesprekken en een aantal toetsen. Sommige toetsen zijn algemeen, terwijl andere toetsen specifiek bedoeld zijn voor de baan waar je op solliciteert. De algemeen vereiste vaardigheden, zoals door de onderneming wordt geadverteerd, zijn de volgende:

Verbale en schriftelijke kennis van het Engels

Sterke werkethiek, motivatie en bereidheid om te leren

Leidinggevende en toezichthoudende eigenschappen

De Talent Q maakt deel uit van de Korn Ferry Hay Group. De bekwaamheidstoetsen van Talent Q verschillen van andere veel voorkomende psychometrische toetsen voor wat betreft concepten, het format van de toetsen en het type vragen. Een van de belangrijkste verschillen is dat de toetsen kunnen worden aangepast. Dit betekent dat afhankelijk van of jouw reactie op een vraag juist of niet juist was, het systeem je een volgende vraag geeft die ofwel moeilijker of minder moeilijk is, totdat jouw juiste moeilijkheidsniveau is gevonden. De Talent Q-toets kent verschillende subcategorieën:

Talent Q Elements: De Talent Q Elements serie is een verzameling van drie verschillende toetsen—numerieke, verbale en logische. Deze toetsen kunnen samen worden beheerd of worden uitgesplitst, afhankelijk van de functie en rol. Talent Q-Elements toetsen worden toegepast in het wervingsproces van toezichthouders, managers en andere hogere functies. Elke toets heeft tussen de 12 en 15 verschillende vragen, die verschillen in moeilijkheidsniveau.

Talent Q Aspects en Abilities: De Talent Q Aspects en Abilities serie is een set van drie verschillende toetsen—verbaal, numeriek en controlerend—die meestal online worden beheerd. Elk van de Aspects en Ability-toetsen kost je tussen 5 en 10 minuten om te voltooien, waardoor werkgevers ze snel en gemakkelijk kunnen gebruiken. Talent Q Aspects bevat ook een persoonlijkheidstoets die Styles heet. Styles is een persoonlijkheidsvragenlijst, gebaseerd op competenties. Hij gebruikt 16 verschillende karaktereigenschappen om kandidaten te beoordelen. Bij deze toets krijg je een serie verschillende uitspraken en moet je aangeven in hoeverre deze bij je persoonlijkheid passen, op een schaal van een tot vijf, van geheel onwaar tot erg waar. De resultaten worden gebruikt om de persoonlijkheid van een kandidaat te evalueren met betrekking tot de sollicitatie en dient ook als leidraad voor een komend gesprek.

Talent Q Dimensions: binnen een tijdsbestek van 25 minuten kan de Dimensions online persoonlijkheidsvragenlijst de persoonlijkheid van een kandidaat nauwkeurig meten op verschillende terreinen. Deze verschillende terreinen zijn: Mensen en Relaties, Taken en Projecten en Drijfveren en Emoties. Je krijgt een uitspraak, zoals ‘In hoeverre klopt elke onderstaande uitspraak met betrekking tot jouw gedrag op het werk?’ Vervolgens krijg je vier verschillende uitspraken die je moet beoordelen op een schaal van één tot vijf, van niet waar tot waar. Er zijn 160 van deze uitspraken, die allemaal te maken hebben met verschillende gedragingen. Meer informatie over de persoonlijkheidstesten van Talent Q.

Er zijn verschillende types gesprekken, van telefonische gesprekken, persoonlijke gesprekken, tot panelgesprekken en nog veel meer. Druk hier om meer te weten te komen over de verschillende types gesprekken en hoe je je op ze kunt voorbereiden.

Wat Het Bevat

  • Met de hulp van JobTestPrep weet je zeker dat je je kansen vergroot om te worden aangenomen en dat je de baan krijgt die je wenst. Kijk eens naar onze talrijke studiehandleidingen, oefentoetsen en nog veel meer. Meld je vandaag nog aan!
  • 24 uur per dag direct online toegang.
  • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.