Voorbereiding technische bekwaamheidstest

Het gebruik van technische bekwaamheidstesten tijdens het selectieproces voor een functie is tegenwoordig erg populair. Ontdek hoe JobTestPrep u kan ondersteunen bij het voorbereiden en verbeteren van uw vaardigheden op het gebied van technische kennis met ons voorbereidingspakket dat oefentesten, antwoordtoelichtingen, scorerapporten en meer omvat.

Totale testen: meer dan 50

Totaal vragen: meer dan 1000

Begin met oefenen

Over de test

Een technische begripstest, ook wel een technische testbatterij genoemd, evalueert de vaardigheden van kandidaten voor technisch georiënteerde functies, zoals bekwame en niet-bekwame technici, monteurs, machinebedieners en meer. Een groot aantal werkgevers maakt gebruik van deze testen om kandidaten uit te zoeken in hun wervingscampagne waaronder aardgas en elektriciteitsvoorzieningen, havens, zware machines, transport en meer. Bovendien maken de werkgevers gebruik van deze testen om belangrijke informatie te verzamelen over de numerieke, visuele, mechanische en/of ruimtelijke vaardigheden waarover de kandidaten beschikken.

Inhoud van technische testen

Technische testbatterijen bestaan vaak uit vier hoofdgebieden van bekwaamheid:

Verbaal: verbale testen inclusief woordenschat check, leessnelheid, informatieverwerking en de basis verbale redenering vragen

Mechanisch: mechanisch begrip wordt getest door de introductie van concepten en scenario’s uit de echte wereld waarvoor conclusies en minimale berekeningen nodig zijn.

Numeriek: numerieke vaardigheden worden op twee manier getest; eenvoudige rekenvaardigheid en numerieke redenering. In de meeste gevallen is het gebruik van een rekenmachine op beide testen niet toegestaan.

Visueel: ruimtelijk bewustzijn, volg vermogen en visuele schattingen worden getest. Er bestaat een grote kans dat aanvullende vaardigheden ook geëvalueerd worden, zoals technisch inzicht, procescontrole, foutdiagnose, inductieve- en schematische redenering.

Foutdiagnose: deze vragen worden gebruikt om kandidaten te testen op technische rollen waar ze fouten in elektronische besturingssystemen dienen te vinden en te repareren. De test vereist logica om op te lossen. Soms is de enige manier om fouten op te lossen, door buiten de gebaande paden te denken en een proces van eliminatie te gebruiken.

Ruimtelijk vermogen: ruimtelijk vermogen is het vermogen om tekeningen te interpreteren en te maken, mentale beelden te vormen en beweging of verandering in die beelden te visualiseren. Ruimtelijke vaardigheidstesten geven inzicht in uw vermogen om vormen in twee dimensies te manipuleren of om driedimensionale objecten te visualiseren die als tweedimensionale afbeeldingen worden weergegeven. Ruimtelijke bekwaamheidstesten omvatten vaak de visuele assemblage en de demontage van objecten die zijn geroteerd of die worden bekeken vanuit verschillende hoeken of objecten met verschillende markeringen op hun oppervlakken.

Abstracte redenering: test uw bekwaamheid om de onderliggende logica van een patroon te herkennen en vervolgens de oplossing te bepalen.

U kunt ook een test afleggen over het hulpmiddelen en hoe ze gebruikt dienen te worden.

Voorbeeldvragen uit technische testen

Sommige van de vragen die in technische testbatterijen voorkomen, zijn gratis te vinden op verschillende testreeksen, d.w.z. voorbeeldvragen in de nummerreeksen, numerieke redenering en voorbeelden van ruimtelijke redenering. Onze gratis voorbeelden maken het mogelijk dat u een kijkje neemt in de wereld van technische testen, maar het wordt sterk aanbevolen om uzelf bloot te stellen aan alle types van vragen en moeilijkheidsniveaus met onze volledig uitgebreide testvoorbereiding pakketten.

Wat Het Bevat

Wat is inbegrepen?

 • Meer dan 50 bekwaamheidstesten, duizenden vragen & antwoorden
 • Rekenvaardigheid, numerieke berekening en numerieke redenering
 • Verbale toepassing en verbaal redenering
 • Mechanisch en elektrisch begrip
 • Ruimtelijke vaardigheden
 • Schematisch denken
 • Testen controleren
 • Fouten zoeken
 • Inductieve redenering
 • Score rapporten en toelichtingen
 • Studiegidsen en video zelfstudies voor onderwerp repetities

Zoals ze in technische testbatterijen voorkomen

 • 24 uur per dag direct online toegang.
 • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.