Voorbereiding op Kenexa-test

JobTestPrep kan u ondersteunen bij het voorbereiden op Kenexa vaardigheidstest, middels volledige oefentesten met vragen in dezelfde stijl en met het moeilijkheidsniveau die u in het werkelijke examen zal krijgen. Begin met het oefenen, uw scoren bij te houden en leer op gaande weg met onze uitgebreide PrepPack™.

 • Online voorbereiden op uw Kenexa-beoordeling
 • Verkijg toegant tot oefentesten met tijdslimiet en uitgebreide scorerapporten
 • Leer op gaande weg met gedetailleerde antwoordtoelichtingen
Begin met oefenen

Over Kenexa

Kenexa is een IBM-bedrijf dat voor de werving, retentie en talent managementoplossingen voor professionele bedrijven zorgt. Als zodanig werkt Kenexa met verschillende organisaties, door deze te voorzien van vaardigheidstesten die als een onderdeel van wervingsprocessen worden gebruikt. Deze testen beoordeeld vaardigheden van de kandidaten voor de functies in de financiële sector, industriesector, technisch sector, administratieve secror, IT-, callcenter-en gezondheidssector. Kenexa biedt drie bekwaamheidstesten aan de werkgevers om de bekwaamheid van de sollicitanten te beoordelen: numerieke-, verbale- en logische redenering.

Daarnaast biedt Kenexa persoonlijkheids- en gedragstesten aan om de verwervers te ondersteunen bij het bepalen of een kandidaat voldoet aan de vereisten voor de functie.

Kenexa CAT

Kenexa heeft onlangs een nieuw systeem geïntroduceerd dat Computer Adaptive Test ofwel afgekort CAT wordt genoemd. Deze zijn een reeks verschillende beoordelingen waarvan het moeilijkheidsniveau toeneemt naarmate de kandidaat verder gaat. CAT bestaat uit drie verschillende testtypes: de Kenexa-verbale redeneringstest, de Kenexa-numerieke redeneringstest en de Kenexa-logische redeneringstest.

Prove It-testen van Kenexa

Kenexa biedt meer dan 1.500 online Prove It-vaardigheidstesten. Bedrijven hebben de mogelijkheid om een keuze te maken uit de vaardigheidstesten om een geschikt beoordelingspakket te creeeren voor elke openstaande vacature. Hieronder vindt u de meest voorkomende Kenexa Prove IT-testen:

Kenexa Prove It-testen over Microsoft Office

Tegenwoordig wordt Microsoft Office gebruikt op bijna alle werkplekken. Daarom proberen veel bedrijven de Excel-, Word- en/of Powerpoint-vaardigheden van hun sollicitanten te beoordelen. Kenexa biedt verscheidenheid aan Microsoft Office-test waarvan de twee meest voorkomende zijn:

Kenexa Prove IT Excel-test: Deze test geeft inzicht in uw bekwaamheid in het voltooien van de taken in Microsoft Excel op verschillende niveaus. De test is volledig interactief en het stimuleert de functionaliteit van de echte Excel-software. Kenexa Excel-testen worden in drie moeilijkheidsniveaus aangeboden, allen zonder tijdslimiet: het basisniveau (normale gebruiker), het gevorderde niveau (hoofdgebruiker) en een minder vaak gebruikte test inclusief beide vaardigheidsniveaus.

Kenexa Prove IT Word-test: Deze test geeft inzicht in uw bekwaamheid in het voltooien van de taken in Microsoft Word op verschillende niveaus. De test is ook volledig interactief en tracht te stimuleren hoe Word op de werkplek wordt gebruikt. Het wordt aangeboden in dezelfde drie moeilijkheidsniveaus als de Excel-test.

Kenexa Prove It-typetest

De Kenexa Prove It-typetest is ontworpen om de snelheid en nauwkeurigheidsniveau van het typen te meten. De test heeft een tijdslimiet van tussen drie tot vijf minuten. U wordt beoordeeld op basis van uw gemiddelde aantal worden per minuut (wpm) en aangepaste worden per minuut.

Kenexa Prove It DataEntry-test

Kenexa Prove It DataEntry-test biedt twee verschillende DataEntry-testtypes: de DataEntry –alfanumerieke test en de DataEntry 10-Key-test. The Alpha Numeric Test meet uw gegevensinvoersnelheid alsmede uw nauwkeurigheidsniveau bij het invoeren van zowel letters als cijfers. The DataEntry 10-Key Test meet uw gegevensinvoersnelheid alsmede uw nauwkeurigheidsniveau bij uitsluitend het invoeren van nummers. U wordt beoordeeld op basis van toetsaanslagen per uur (tpu) en nauwkeurigheidspercentage.

Kenexa Prove It Accounting-test

De Kenexa Prove It Accounting-test wordt door vele bedrijven gebruikt om boekhoudkundige vaardigheden te beoordelen. Kenexa Prove It biedt een brede scala van boekhoudkundige testtypen: de Prove It Accounts Payable-test, Prove It Accounts Receivable-test, Prove It boekhoudinge test en meer. Lees meer over de Prove It Accounting-test en onze voorbereidingsoplossingen.

Kenexa Prove It-testbundel

JobTestPrep biedt een uitgebreide Kenexa Prove It-testbundel PrepPack™, waaronder exclusieve voorbereiding op de Kenexa Prove It Excel-test, Kenexa Prove It Word-test, Kenexa Prove It Accounting-test, Kenexa Prove It-typetest en Kenexa Prove It DataEntry-test. Begin nu met het oefenen!

Kenexa-bekwaamheidstest

Er zijn drie verschillende types van Kenexa-bekwaamheidstesten:

Kenexa-numerieke redeneringstest

De Kenexa-numerieke redeneringstest is een onderdeel van the Kenexa Infinity Series. Het beoordeelt uw vermogen om numerieke gegevens te interpreteren en te analyseren, inzicht te krijgen in de winstmarges en het percentage te berekenen. Deze test heeft een tijdslimiet van 20 minuten en bevat 20 verschillende vragen van een grote reeks mogelijkheden.

Kenexa-verbale redeneringstest

De Kenexa-verbale redeneringstest is ook een onderdeel van Kenexa Infinity Series en het onderzoekt uw vermogen om te communiceren met teamleden en klanten. De test heeft een tijdslimiet van 20 minuten en bestaat uit 24 verschillende uitspraken. De kandidaat dient te beslissen of de informatie die in elke uitspraak staat juist, onjuist of geen van beide is op basis van de informatie in de vorige paragraaf.

Kenexa-logische redeneringstest

De Kenexa-logische redeneringstest beoordeelt uw vermogen om correcte conclusies en veronderstellingen te maken op basis van de informatie die in een reeks wordt weergegeven. Wanneer u deze test aflegt, dan krijgt u een reeks verschillende vormen te zien. U moet het patroon selecteren dat in de reeks ontbreekt.

Kenexa-gedrags- en persoonlijkheidstesten

Kenexa-gedrags- en persoonlijkheidstesten worden gebruikt om uw gedrag op de werkplek te beoordelen, om te kunnen bepalen of uw persoonlijkheidskenmerken overeenkomen met de eisen van werkgever. Kenexa beidt testen voor uitzendkrachten aan maar ook voor werknemers in een leidinggevende en professionele functie. U wordt verzocht om elke uitspraak op een vijfpuntsschaal van ‘zeer mee oneens’ tot ‘zeer mee eens’ te beoordelen.

De Kenexa BMQ

In tegenstelling tot the Infinity series, de Kenexa BMQ wordt uitdrukkelijk gebruikt voor managers in de vakgebieden zoals detailhandel, recreatie en gastvrijheid. In deze series hebben de numerieke en verbale redeneringstesten een tijdslimiet van 15 minuten en zijn vergelijkbaar met diegene die hierboven beschreven zijn. Echter, omdat the Kenexa BMQ afgestemd is op specifiek managementrollen, zullen de tekststukken en vragen nauwer aansluiten bij de taken en uitdagingen waar managers dagelijks mee geconfronteerd worden. Bovendien wordt de redeneringstest begeleid door een 20-minuten durende persoonlijkheidsvragenlijst met zeven verschillende kernwaarden:

 • Prestatie
 • Oriëntatie
 • Kalmte
 • Empathie
 • Invloed
 • Regel oriëntatie
 • Structuur
 • Sociale wenselijkheid

Wat Het Bevat

Hoe bereidt u zich op de Kenexa-test

 • Bereid u voor op uw Kenexa-test met JobTestPrep. Studeren voor deze Kenexa-testen is essentieel wanneer u aanvangt met de baan van uw keuze. Onze oefenpakketen zijn op maat gemaakt om u te ondersteunen bij het behalen van uw beste score op welke Kenexa-beoordeling(en) u ook af dient te leggen. U ontvangt ook belangrijke informatie over deze testen alsmede gratis voorbeeldvragen.
 • 24 uur per dag direct online toegang.
 • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.