Voorbereiding op Hogan beoordelingstest – online studeren voor uw Hogan-test

Op het punt om een Hogan-beoordeling af te leggen? JobTestPrep zal u ondersteunen bij het overtreffen van andere kandidaten en om een baan bij een toonaangevend bedrijf veilig te stellen met onze praktijktesten, tips en advies in Hogan-stijl. Lees verder voor meer informatie over hoe we u kunnen voorbereiden op de testdag.

Begin met oefenen

Wat is een Hogan-beoordeling?

Hogan-beoordelingen maken het voor uw werkgever mogelijk om uw persoonlijkheid op de werkplek te beoordelen. De volgende beoordelingen voorspellen uw potentiële prestaties op basis van uw sterke en zwakke punten, waarden en probleemoplossende vaardigheden. Daarnaast bieden deze beoordelingen inzicht in uw persoonlijkheidskenmerken, het risico op loopbaanontwikkelingen, kernwaarden en cognitieve stijl. Hogan testen omvatten HPV, HOV, MWVV, HVZR en situatiebeoordelingstest.

Hogan beoordelingen

Hogan-beoordelingstesten zijn intrinsiek gerelateerd omdat ze elk inzicht geven in een ander aspect van uw persoonlijkheid. Momenteel zijn er vijf beoordelingen die als volgt zijn:

HPV

De Hogan-persoonlijkheidsvragenlijst biedt inzicht in uw dagelijkse persoonlijkheid, ook bekend als de zonnige kant. Het beoordeelt hoe u met anderen omgaat. Werkgevers maken gebruik van deze beoordeling om te bepalen hoe goed u met anderen werkt, ongeacht u leiding geeft of bevelen opvolgt, en of u succesvol bent als een leidinggevende of als een medewerker. JobTestPrep biedt oefentesten aan in Hogan-stijl voor de HPV.

HOV

De Hogan-ontwikkelingsvragenlijst evalueert uw persoonlijkheid gedurende een stressperiode, ook wel bekend als schaduwkant persoonlijkheid. Het beoordeelt hoe u relaties en problemen beheert in tijden van crisis. Werkgevers maken gebruik van deze beoordeling om ervoor te zorgen dat u geen risico vormt voor hun bedrijf. JobTestPrep biedt oefentesten aan in Hogan-stijl voor de HOV.

MVPI

De Hogan-motieven-, waarden- en voorkeuren-vragenlijst beoordeelt de motieven achter uw persoonlijkheidskenmerken. Het beoordeelt uw waarden, kerndoelen, drijfveren en interesses zodat werkgevers inzicht krijgen in de aspecten die u motiveren en in welke functie en omgeving u het meest succesvol zult zijn.

HVZR

De Hogan-vragenlijst zakelijke redenering geeft inzicht in cognitieve vaardigheden en bekwaamheid. Het beoordeelt uw bekwaamheid om gegevens te evalueren, problemen op te lossen en beslissingen te nemen. Werkgevers maken gebruik van deze beoordeling om uw probleemoplossende stijl te evalueren. JobTestPrep-toetsontwikkelaars werken onvermoeibaar aan een PrepPack ™ voor de HVZR.

Situatiebeoordeling

De Hogan-situatiebeoordelingstest geeft inzicht in uw aanpak van besluitvorming, uw reactie na besluitvorming en uw reactie op negatieve feedback alsmede in uw verbale redenering en numerieke redenering. Werkgevers maken gebruik van deze beoordeling om uw vaardigheden te evalueren in het leren, adapteren en besluitvormen.

Samen vormen deze beoordelingen een uitgebreide schets van uw volledige persoonlijkheid.

Hogan-rapporten

Hogan-rapporten, vaak Hogan-producten genoemd (door Hogan zelf), biedt werkgevers nuttige hulpmiddelen en bronnen aan die het sollicitatieproces eenvoudiger maken. Momenteel heeft Hogan vijf rapporten: Hogan Select, Hogan Develop, Hogan Lead, Hogan SafeSystem en Hogan Team.

Hogan Select: Dit product ondersteunt werkgevers bij het nemen van geïnformeerde beslissingen over het aannemen van personeel. Het helpt werkgevers inzicht te krijgen in de werkstijl, motivaties en het gedrag van de werknemer. Het vooraf inzicht kunnen krijgen in deze kwaliteiten, bespaart werkgevers tijd en geld.

Hogan Develop: Dit product ondersteunt werkgevers bij het identificeren van de belangrijkste talenten die de werknemers in een ‘regulier’ sollicitatiegesprek wellicht niet naar voren kunnen brengen. Dit biedt de werkgevers een mogelijkheid aan om meer dan een cv te zien, alsmede de mogelijkheid te bieden aan de werknemers om hun zwakke en sterke eigenschappen te beoordelen.

Hogan Lead: Dit product ondersteunt werkgevers bij het selecteren van leidinggevenden onder werknemers. Het selecteren van sterke leidinggevenden in een menigte van potentiële werknemers en cv’s bespaart werkgevers tijd en geld, en het geeft toekomstige werknemers ook de kans om hun leidinggevende kwaliteiten te tonen.

Hogan SafeSystem: Dit product ondersteunt het verbeteren van de veiligheid op de werkplek. Het aannemen van werknemers die om veiligheid (of veiligheid op de werkplek of de algehele veiligheid van het bedrijf) geven, zal de duurzaamheid van het bedrijf helpen waarborgen.

Hogan Team: Dit product ondersteunt werkgevers bij het beter beheren van hun werkgevers en teams. Door de sterke en zwakke eigenschappen van elke persoon te begrijpen, kunnen werkgevers en bedrijven gespecialiseerde teams samenstellen om de beste versie van hun producten te genereren.

Hogan ondersteunt werkgevers bij het doorzoeken van potentiële kandidaten. Echter, door praktijktesten, testinformatie en voorbeelden aan te bieden, ondersteunt JobTestPrep toekomstige werknemers een baan veilig te stellen.

 

Wat Het Bevat

How to Pass Hogan Assessment ?

Hogan-oefenpakket voor persoonlijkheidstesten van JobTestPrep maakt het voor u mogelijk om vertrouwd te raken met het formaat van persoonlijkheidstesten zoals HPV en HOV en ondersteunt u bij het formuleren van uw antwoorden om uzelf positief weer te geven in de hele test. Ons oefenpakket voor de HVZR is in de maak.

Als u voorbereid bent, zijn de Hogan-beoordelingstesten eenvoudiger. Door de elementen van Hogan-beoordelingen vooraf te begrijpen, kunt u feedback krijgen over hoe u uzelf afbeeldt in die antwoorden. Uw bekendheid met elementen van de test vergroot ook het vertrouwen bij het nemen van de test, wat resulteert in uw best mogelijke testscores.

  • 24 uur per dag direct online toegang.
  • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.