Verkrijg oefensimulaties voor succesprofilering

Verkrijg oefensimulaties voor succesprofilering

Bereid u voor op de succesprofileringstest (PFS) met de PFS-oefenpakket van JobTestPrep en slaag in één keer. Bereid u voor op alle onderdelen van de PFS-test, inclusief de verbale, numerieke en abstracte redeneringssecties. Bereid u nu voor om uw succes op het examen te waarborgen.

Begin met oefenen

Over de test

Hebt u binnenkort een PFS-test en u wilt u echt aantonen dat u over de nodige vaardigheden beschikt om te slagen? Onze PFS-test-PrepPack™ is ontworpen om u te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in uw beoordeling.

Welke verschillende succesprofileringstesten zijn er?

Deze test bestaat uit drie verschillende secties; elk met de nadruk op een ander kennisgebied. Deze staan bekend als de V.N.A., of eenvoudiger gezegd; verbale-, numerieke- en abstracte redenering. De hele test bestaat uit drie groepen van 16 vragen, dus 48 vragen in totaal.

Elke sectie heeft een andere tijdslimiet, wat zeer beperkend is. Derhalve dient u volledig voorbereid en scherp te zijn gedurende de hele test. We nemen alle secties door die hieronder staan. Kort samengevat; de secties zijn:

Verbaal: beoordeelt uw vermogen om de geschreven informative te begrijpen

Numeriek: geeft inzicht in uw vermogen om numerieke informatie te gebruiken om problemen op te lossen

Abstract : test uw vermogen om patronen in vormen te identificeren en een conclusie te trekken

PFS-verbale test

In de verbale sectie dient u vragen te beantwoorden die op verschillende teksten zijn gebaseerd. Deze teksten bevatten 50-100 worden en zijn niet te moeilijk om te begrijpen. Deze zijn meestal gebaseerd op actuele en niet-technische stukken. Er zijn vier vragen die u dient te beantwoorden voor elk stuk. Deze vragen zijn in juist/ onjuist/ geen van beide-formaat. Dat wil wil zeggen dat er een uitspraak aan u wordt verstrekt dat betrekking heeft op de passage en u dient vervolgens te beslissen of de uitspraak juist, onjuist of geen van beide is, gebaseerd op de tekst.

Het is heel belangrijk om in gedachten te houden dat u bij het beantwoorden van deze vragen, de juiste optie uitsluitend in het licht van de daadwerkelijke tekst selecteert. In de passage wordt bijvoorbeeld gesproken over veiligheidsgordels in auto’s en het feit dat deze geacht worden het welzijn van de passagiers in de auto te verbeteren. Er wordt dan de volgende uitspraak aan u verstrekt: ‘Volgens de passage verbetert het dragen van een veiligheidsgordel de veiligheid’. U dient te selecteren of deze uitspraak juist of onjuist is volgens de tekst. In deze situatie weet u misschien dat het dragen van veiligheidsgordels de veiligheid vergroot. Maar, volgens de tekst, weet u eigenlijk niet of de uitspraak juist is. In dit geval is het juiste antwoord dus ‘geen van beide’.

Een ander probleem bij deze test is de tijdslimiet. U hebt slechts ongeveer 25 seconden de tijd per vraag. Dit betekent dat u niet alleen de vragen snel dient te beantwoorden, maar dat u ook snel dient te denken. Hoewel dit in het begin misschien onmogelijk lijkt, zal je snelheid tijdens het oefenen snel toenemen.

Derhalve is het essentieel dat u ons oefenpakket voor succesprofileringstest neemt. Dat het u ondersteunt bij het vertrouwd raken met de test, wordt gegarandeerd. Dit pakket is ontworpen om u de vaardigheden en het inzicht te verschaffen die nodig zijn om goed te presteren tijdens de test.

PFS-numerieke test

Deze PFS-numerieke test is vergelijkbaar met de verbale test qua opzet, in die zin dat u meerdere vragen op basis van één bron dient te beantwoorden. Deze test bevat een tabel met informatie welke u dient te gebruiken om vragen te beantwoorden. Er zijn vijf verschillende antwoordopties en u dient uw numerieke vaardigheden te gebruiken om het juiste antwoord te selecteren. Deze PFS-test bevat16 vragen en u hebt zeven minuten de tijd om het af te maken.

Het gebruik van een rekenmachine is toegestaan op deze test, en er is een scherm dat u kunt gebruiken. Het is echter de moeite waard om in gedachten te houden dat, aangezien er zo weinig tijd beschikbaar is om de vragen te beantwoorden, u het uit uw hoofd dient proberen uit te werken. Door te oefenen, verhoogt u uw snelheid en kunt u de berekeningen snel uitvoeren.

 

PFS-abstracte test

In deze PFS-testsectie worden er twee reeksen vormen aan u verstrekt. Elke afzonderlijke reeks vormen is vergelijkbaar met elkaar. Er is een aparte vorm in het midden van de twee reeksen en uw taak is om te bepalen waar die vorm thuishoort. Er zijn drie opties: reeks A, reeks B of geen van beide. U krijgt vier minuten de tijd om dit gedeelte van de test af te maken en er zijn in totaal 16 vragen. Nogmaals, snelheid is de sleutel, en zonder de juiste voorbereiding is het bijna onmogelijk om te slagen voor deze test. Er is simpelweg niet genoeg tijd om dit te doen indien u niet al bekend bent met de concepten.

Net als in de andere secties van de PFS-tests, is deze ook in dezelfde stijl. Per datareeks zijn er vier vragen. Voorbereiding is de sleutel tot het overwinnen van deze test en dat is de redden waarom er extra oefentesten zijn opgenomen in het pakket.

Welke vaardigheden zijn er nodig om te slagen voor de PFS-testen??

Er zijn een aantal belangrijke vaardigheden die u nodig hebt om te slagen voor de PFS-testen. Elke vaardigheid waarover u beschikt, biedt u een betere kans op succes. In uw pakket vindt u video’s en zelfstudies die u van heel belangrijke tips en ideeën voorzien die u kunt implementeren wanneer u de testen daadwerkelijk af gaat leggen. Bovendien is het de moeite waard om te herhalen dat het afleggen van de oefentesten absoluut cruciaal is.

We hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat de oefentests in dit pakket zo dicht mogelijk bij het echte werk liggen en u dus de beste kans op succes bieden. Naast de werkelijke PFS-oefentesten zijn er nog een aantal andere relevante testen en oefeningen die u ondersteunen bij het verbeteren van uw vaardigheden. Door optimaal van het pakket te profiteren, bemachtigt u zowel de vaardigheden die u nodig hebt om de testen te doorstaan als het vertrouwen dat u nodig hebt om echt uit te blinken.

In het pakket vindt u alles wat u nodig hebt om te slagen wanneer u het echte examen aflegt. Neem het pakket, leg onze PFS-voorbereidingstesten af, krijg de vaardigheden onder de knie en slaag ervoor. We kunnen niet wachten om u aan boord te hebben.

Wat Het Bevat

Wat is inbegrepen

 

  • 2 volledige bekwaamheidsoefentesten in succesprofilering-stijl
  • 1 extra abstracte redeneringsoefentest in succesprofilering-stijl
  • 1 extra numerieke redeneringsoefentesten in succesprofilering-stijl
  • 1 extra verbale redeneringsoefentest in succesprofilering-stijl
  • 10 videozelfstudies en studiegidsen
  • 24 uur per dag direct online toegang.
  • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.