You are logged in as customer LOG OUT

Prakash had een succesvolle carrière in de IT-sector opgebouwd, maar toen een kans werd geboden voor een overheidsrol als IT-manager, besloot Prakash de sprong te maken van de publieke naar de private sector. Overheidsfuncties leiden doorgaans tot betere salarissen en voordelen, en Prakash hoopte dat een dergelijke stap zijn carrière zou bevorderen.

Zoals bij veel banen in de publieke sector, werd verwacht dat Prakash een reeks psychometrische tests zou afleggen en doorstaan. Begrijpelijkerwijs was hij bezorgd over de moeilijkheidsgraad van dit deel van het sollicitatieproces. Gelukkig leidde een snelle online zoektocht naar 'psychometrische testvoorbereiding' hem naar JobTestPrep.

Hij kocht een PrepPack™ en was zeer tevreden met zijn resultaten.

Ik moet zeggen dat het pakket zeer nuttig was', benadrukte hij. Ik besteedde ijverig minstens 14-15 uur aan het online oefenen van de testen. De kwaliteit van het materiaal van JobTestPrep en de motivering van alle antwoorden was van het grootste belang om mij te helpen het onderwerp te begrijpen en me op de hoogte te brengen van de inhoud van de test'.

En op de testdag was Prakash aangenaam verrast toen hij ontdekte dat de materialen van JobTestPrep direct overeenkwamen met zijn eigenlijke psychometrische examens. De praktijkvragen waren de perfecte voorbereiding op de toelatingstest van de overheid", merkte hij op.

Daarnaast benadrukte Prakash dat zijn scores op de oefenexamens zo nauwkeurig waren dat ze perfect overeenkwamen met de score die hij op het eigenlijke examen kreeg.

De oefentesten hielpen me echt om me voor te bereiden, en de redenering en de resultaten waren een accurate weergave van wat mijn resultaten waren op het eindexamen'.

Hoewel Prakash misschien hetzelfde beroep heeft behouden, alleen maar de overstap van de private naar de publieke sector, benadrukt hij dat JobTestPrep hem heeft geholpen de stap voorwaarts en omhoog te maken in zijn carrière.

Ik was heel blij met JobTestPrep', merkte hij op. Ik kreeg een groot voordeel en ik wil dat andere mensen datzelfde voordeel ervaren".

Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.