You are logged in as customer LOG OUT

Danielle was begin 2015 net verhuisd van de VS naar het Verenigd Koninkrijk en was hard op zoek naar een nieuwe baan. Ze vond een vacature voor een functie in de overheidsdienst waarvoor een online test nodig was. Maar, had zij probleem vindend informatie over wat de test met zich meebracht.

De vacature vertelde me niet wat ik echt moest weten", vertelde Danielle. Zo eenvoudig is het nooit.

Dus besloot ze om online onderzoek te doen. Ik heb een aantal manieren onderzocht om me voor te bereiden en door te laten gaan, en ik kwam JobTestPrep tegen'.

Volgens Danielle was het vinden van de middelen van JobTestPrep van cruciaal belang. Ze was in staat om situationele beoordelingstests uit te voeren die 'mij actuele situaties gaven op basis van werkervaring'. Bovendien merkt ze op: 'de voorbereiding die ik bij JobTestPrep vond, was precies hetzelfde als wat er op de test stond'.

Danielle waardeert vooral de informatieve inhoud van JobTestPrep en de praktijktests op maat voor haar succes.

Alleen al begrijpen wat de test vereiste en wat ik moest doen om voor deze test te slagen, was essentieel', legde ze uit. JobTestPrep's praktijktesten stelden mij in staat om de baan te krijgen.

Danielle heeft sindsdien gewerkt bij haar huidige baan in het Verenigd Koninkrijk en is er dol op. En ze gelooft dat je ook met de producten van JobTestPrep een vergelijkbaar succes kunt boeken.

Ik zou JobTestPrep zeker aanbevelen', benadrukte Danielle. Ik zou iedereen die een soortgelijk examen aflegt, zeggen dat hij/zij zich tot hen moet wenden.

 

Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.