You are logged in as customer LOG OUT

Aaron wist dat hij aan het hoofd stond van een carrière in de financiële wereld, dus om zijn succes te verzekeren, nam hij het heft in eigen handen.

In juni 2011 solliciteerde ik al voor een Graduate Program', vertelt Aaron. Het was voor het grote accountantskantoor KPMG.

Grote accountantskantoren nemen niet zomaar iedereen aan, en Aaron moest bewijzen dat hij de nodige vaardigheden had om op jonge leeftijd bij KPMG te komen werken.

Met een snelle zoektocht online vond hij JobTestPrep en onze praktijktesten voor de KPMG-cijfer- en alfabetiseringsexamens.

Ik kocht een pakket van JobTestPrep dat een aantal praktijkexamens had", merkte hij op. Het pakket bood ook antwoordoplossingen en had een aantal andere middelen die ik nuttig vond voor de test.

Toen de testdag aanbrak, toonde Aaron vertrouwen in zijn capaciteiten. De praktijktesten die ik gebruikte waren op het juiste niveau voor de test', legde hij uit, 'dus ik was niet verrast toen ik in het echt aankwam'.

Hij prees specifiek de breedte van onze oefenmiddelen en merkte op dat het hem de broodnodige hulp bood.

JobTestPrep's vraagbank was zo groot', verklaarde Aaron. Het bood me veel oefening, wat me enorm geholpen heeft'.

Het is dan ook geen verrassing dat Aaron werd geaccepteerd voor de job. En hij geeft JobTestPrep de credits om hem niet alleen te helpen de test te halen, maar ook om zijn carrière te bevorderen.

Zelfs nu, vijf jaar na de voorbereiding met JobTestPrep, adviseert Aaron nog steeds onze diensten aan zijn dierbaren. Ik raadde mijn vriendin aan om JobTestPrep te gebruiken als kandidaat voor een afstudeerfunctie op dit moment'.

Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.