You are logged in as customer LOG OUT

Karen wist dat zij aan het hoofd stond van een carrière in de financiële wereld, dus om haar succes te verzekeren, nam zij het heft in eigen handen.

In juni 2017 solliciteerde ik al voor een Graduate Program', vertelt Karen. Het was voor het grote accountantskantoor KPMG.

Grote accountantskantoren nemen niet zomaar iedereen aan, en Karen moest bewijzen dat zij de nodige vaardigheden had om op jonge leeftijd bij KPMG te komen werken.

Met een snelle zoektocht online vond zij JobTestPrep en onze praktijktesten voor het KPMG assessment.

Ik kocht een pakket van JobTestPrep dat een aantal praktijkexamens had", merkte zij op. Het pakket bood ook antwoord oplossingen en had een aantal andere middelen die ik nuttig vond voor de test.

Toen de testdag aanbrak, toonde Karen vertrouwen in haar capaciteiten. De praktijktesten die ik gebruikte waren op het juiste niveau voor de test, legde zij uit, dus ik was niet verrast.

JobTestPrep's vraagbank was zo groot', verklaarde Karen . Het bood me veel oefening, wat me enorm geholpen heeft'.

Het is dan ook geen verrassing dat Karen werd geaccepteerd voor de job. En zij geeft JobTestPrep de credits om haar niet alleen te helpen de test te halen, maar ook om haar carrière naar voren te schuiven.

Zelfs nu, 2 jaar na de voorbereiding met JobTestPrep, adviseert Karen nog steeds onze diensten aan zijn dierbaren. Ik raadde mijn vriendin aan om JobTestPrep te gebruiken als kandidaat voor een afstudeerfunctie op dit moment'.

Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.