You are logged in as customer LOG OUT

Danielle was werkzaam als dierenartsverpleegkundige toen ze besloot om terug te keren naar de universiteit en haar carrière vooruit te helpen door paramedicus te worden.

Om een paramedicus te worden, echter, Danielle wist dat ze zou moeten slagen voor een aantal wiskundige tests. Helaas, had wiskunde nooit was haar sterke pak.

Mijn wiskundige vaardigheden ontbraken altijd', zei ze. Ik heb altijd slecht gedaan op wiskunde op de middelbare school, en de administratie vertelde me zelfs om af te stappen.

Gelukkig ontdekte ze JobTestPrep's numerieke redeneervermogentests en was ze in staat om haar interviews met vertrouwen aan te gaan.

De vragen die JobTestPrep stelde, waren in dezelfde stijl als de vragen die ik op het interview en tijdens het testproces zag", legt Danielle uit. De uitleg van de antwoorden was zeer nuttig. Ze stelden me in staat om de oplossingen te bekijken en de problemen in mijn eigen tempo door te werken'.

En zeker genoeg, binnen een paar weken na het doen van haar numerieke redeneertest, zag ze resultaten.

JobTestPrep hielp me om binnen een paar weken na het solliciteren mijn functie te krijgen. Ik had twee gesprekken en kreeg beide functies aangeboden'.

Danielle zegt dat ze niet alleen blij is met haar werk als paramedicus, maar dat ze zich ook veel meer tevreden voelt met haar wiskundige vaardigheden.

Wiskunde is een groot deel van mijn werk en nu, na al het studeren voor het examen, heb ik veel meer vertrouwen in mijn wiskundige vaardigheden'.

Als iemand die uit de wiskundeklas in de 10e klas is gevallen, ben ik daar erg blij mee", voegde ze eraan toe.

Danielle raadt JobTestPrep ten zeerste aan, met de nadruk op het feit dat ze 'veel moeite zou hebben gehad' om haar numerieke tests te halen zonder de kwaliteit van de oefenmaterialen.

 

Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.