You are logged in as customer LOG OUT

Sebastian is pas afgestudeerd aan de universiteit en wilde zijn diploma goed gebruiken door te gaan solliciteren voor de Deloitte Graduate Program. Deloitte wordt beschouwd als een van de 'Big 4' multinationale professionele dienstverleners en voert een zeer competitief sollicitatieproces uit.

Sebastian wist dat hij, om toegelaten te worden tot zijn programma, een strenge assessment test moet afleggen. Het online zoeken naar oefenmateriaal leverde echter weinig tot geen hulp op. Totdat hij terechtgekomen is bij JobTestPrep.....

Een van de belangrijkste benodigdheden om mijn baan bij Deloitte te krijgen was het slagen voor drie examens", vertelt Sebastian. Het was moeilijk om daadwerkelijk aan de slag te gaan met deze tests, omdat ze worden geproduceerd door SHL, dat weinig online voorbereiding biedt. Het grootste deel van de voorbereiding was beschikbaar in een boek, wat niet van groot nut is, want als je de eigenlijke test op een computer doet, is het een heel andere omgeving en voer je anders uit'.

Wat JobTestPrep deed', vervolgt hij, 'stond me toe om veel tijd te besteden aan oefenen, repeteren en ervoor te zorgen dat ik gefocust was, zodat ik begreep hoe het testproces zou zijn en wat ik kon verwachten'.

Sebastian benadrukte specifiek de kwaliteitstests van JobTestPrep als basis voor zijn succes.

Voor mij was het vermogen om elke test die ik nam te beoordelen, om te begrijpen bij welke percentages ik zat, en het feit dat het oefenpakket onbeperkt was, het beste aan de materialen van JobTestPrep', legde hij uit. Ze boden de grootste spreiding van testvragen aan en het steeds opnieuw kunnen afleggen van hun praktijktesten hielp me echt om me voor te bereiden".

En Sebastian is niet de enige die veel succes heeft geboekt met het gebruik van onze voorbereidende diensten.

Ik heb dit product aanbevolen aan al mijn vrienden toen ze solliciteerde naar een afstudeerplaats, en ze hebben allemaal een briljante baan gevonden".

JobTestPrep was in staat om deuren te openen en te zien dat Sebastian werd opgemerkt tijdens het sollicitatieproces, zijn scores onderscheiden hem van zijn collega's.

Als ik deze baan bij Deloitte niet had gekregen, zou ik niet bij een van de beste professionele dienstverlenende bedrijven ter wereld zijn gaan werken en zou ik deze ervaring niet op mijn CV hebben staan om aan toekomstige werkgevers te kunnen aanbieden", aldus Sebastian. JobTestPrep's praktijk heeft mij echt geholpen om deze kans te realiseren".

Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.