You are logged in as customer LOG OUT

Wat zijn Saville-tests?

Saville Consulting is een toonaangevende leverancier van vaardigheidstesten die ontworpen zijn om kandidaten tijdens het wervingsproces te evalueren. Deze tests worden gebruikt door toonaangevende werkgevers zoals Aldi, Ernst and Young, Nestlé, Land Rover en Jaguar. De tests variëren per functieniveau en industrie.

  • Executive Skills - gericht op leidinggevenden, directeuren en professionals
  • Analysevaardigheden - gericht op managers, directeuren en professionals
  • Begrip van vaardigheden - gericht op stagiairs in dienstverlenende beroepen, bedrijfsmedewerkers, klantenservice en administratief personeel.
  • Werkvaardigheden - gericht op afgestudeerden, stagiaires, technici, teamleiders.

Hoewel Saville's testen erg lijken op die van SHL's, zijn er toch enkele grote verschillen. Deze verschillen zijn vooral merkbaar in de inhoud (verschillende vraagtypes) of het formaat (tijdschema, aantal vragen) van de toetsen.


Welke Saville-tests zijn er?

De Saville-tests zijn beschikbaar in twee formaten:

  • Individuele tests - Dit is een lange versie van de Saville (meer dan 30 minuten) die online of op papier wordt aangeboden.
  • Verkorte tests - dit is een korte versie van Saville (minder dan 30 minuten)

Beide bestrijken hetzelfde gebied van vaardigheden en onderwerpen, evenals vragen van verschillende moeilijkheidsgraden.

Voorbeeld 1

Saville

Voorbeeld 2

Saville

Saville tests zijn aangepast aan de respectievelijke vaardigheden en posities. Zowel de snelle als de individuele vaardigheidstests zijn afgestemd op verschillende kandidaten en vaardigheden.


Numeriek en verbaal denkvermogen testen

De meest populaire tests die gebruikt worden in het rekruteringsproces zijn de numerieke en verbale redeneertest. In Saville kunnen deze toetsen verschillende namen hebben, zoals analyse of begrip, maar ze komen nog steeds overeen met de bekende toetsen van het numerieke en verbale redeneervermogen.


Onze voorbereiding heeft aangetoond je kansen op succes met 139% te verhogen.

 

Saville en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.