Ramsay-mechanische bekwaamheidstest – bereid u online voor

Bent u geïnteresseerd in een functie op het gebied van onderhoud, productie of andere technische vakgebieden? Het kan zijn dat u de Ramsay-mechanische bekwaamheidstest af dient te leggen. Deze test is extreem moeilijk en het slagen ervoor is misschien niet makkelijk. Zorg ervoor dat u de Ramsay-mechanische bekwaamheidstest succesvol aflegt met behulp van JobTestPrep.

 

Begin met oefenen

Over de mechanische bekwaamheidstesten

Mechanische bekwaamheidstesten, of mechanische redeneringstesten, worden vaak afgenomen voor technische functies en bouwkundige functies. De mechanische bekwaamheidstest geeft inzicht in uw vermogen om mechanische concepten en principes te begrijpen en toe te passen om problemen op te lossen.

Een mechanische bekwaamheidstest omvat een reeks mechanische problemen die in de toegewezen tijd moeten worden afgemaakt. Tijdsbeheer is extreem belangrijk omdat dit soort testen specifiek zijn ontworpen, zodat een klein percentage van de kandidaten deze op tijd af kunnen maken. Meestal krijgen kandidaten slechts 30 seconden per vraag. De testvraag gaat over verschillende mechanische onderwerpen zoals versnelling, wrijving, druk, zwaartekracht, energietransformatie, kinetische energie, arbeidsvermogen, hefbomen, katrollen, tandwielen, schroefveren en meer. Het moeilijkheidsniveau van de test is afhankelijk van de functie waarop u solliciteert.

Met deze PrepPack™ krijgt u toegang tot twee volledige Ramsay-achtige MAT-oefentesten, samen met 21 mechanische bekwaamheidsoefentesten. Naast de werkelijke testen, krijgt u een mechanische en elektrische studiegids die u de tips en vaardigheden verschaft, welke u nodig hebt om de echte testen te doorstaan.

Testformaat & -inhoud

De Ramsay-mechanische bekwaamheidstest (MAT) is een snelle, 20 minuten durende evaluatie van de vermogen van een individu om productie- en onderhoudswerkzaamheden te leren. Het bestaat uit 36 meerkeuzevragen. Deze test is niet ontworpen om inzicht te krijgen in specifieke kennis en vaardigheden, maar eerder het potentieel om succesvol te zijn in een stage of opleidingsprogramma voor onderhoudswerkzaamheden zoals onderhoudsmonteurs, monteurs van industriële machines en molenmakers, of productietaken zoals machinebedieners en gereedschap-installateurs. Het is aangetoond dat het minder nadelige gevolgen heeft dan eerdere beoordelingen van mechanische bekwaamheid.

De categorieën die getest worden, zijn onder andere het volgende:

 • Huishoudelijke objecten (bijv. gieter)
 • Hand- en elektrische gereedschappen
 • Werk – productie & onderhoud
 • School – wetenschap & natuurkunde (basis- en hogeschoolniveau concepten)

De mechanische bekwaamheidstest van Ramsay Corporation beoordeelt de vermogen van een individu om productie- en onderhoudswerkzaamheden te leren. In plaats van de kennis en het vaardigheidsniveau te evalueren, geeft de Ramsay-test inzicht in de waarschijnlijkheid van een individu om een onderhoudstraining of stageprogramma succesvol af te ronden. De Ramsay- mechanische test wordt gebruikt als een hulpmiddel bij de selectie van medewerkers voor de functies waar praktische mechanische vaardigheden en kennis vereist zijn.

Wie legt de Ramsay-mechanische bekwaamheidstest af?

Individuen die geïnteresseerd zijn in stage- of opleidingsprogramma’s op de volgende vakgebieden, kunnen worden verplicht om de Ramsay-mechanische test af te leggen:

Onderhoud: onderhoudsmonteurs, monteurs van industriële machines, molenmakers

Productie: machinebedieners, gereedschap-installateurs

Om specifiek aan te geven; de volgende functies vereisen dat de kandidaten slagen voor een mechanische bekwaamheidstest:

 • Brandweerlieden
 • Politieagenten
 • Elektriciens
 • Loodgieters
 • Ingenieurs
 • Operators
 • Stagiairs
 • Machinebedieners
 • Exploitanten

Ramsay en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de houders van handelsmerken is aangesloten bij JobTestPrep of deze website.

Wat Het Bevat

Wat is inbegrepen ?

 • 2 volledige MAT-oefentesten van Ramsay
 • 21 mechanische bekwaamheidoefeningen
 • 1 mechanische- en elektrische studiegidsen
 • 24 uur per dag direct online toegang.
 • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.