You are logged in as customer LOG OUT


Wat is inbegrepen?

 • volledige tests die de eigenlijke test simuleren 300 extra oefenvragen om je logische vaardigheden te verbeteren
 • Een speciale Matrigma-studiegids
 • 24 uur per dag direct online toegang.
 • Editie 2019, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels
 • Niet tevreden? Geld-terug-garantie. Zie onze algemene voorwaarden
 • Product enkel in het Engels beschikbaar


Over

Werken bij PwC


Bereid je voor op de selectieprocedure van PWC

Zou het niet een geweldige kans zijn als je bij PWC zou kunnen werkenHet wervingsproces kan echter jammer genoeg lang en vermoeiend zijnHet kan verscheidenen weken duren en gedurende die tijd moet je toetsen halen en het goed doen in gesprekkenJobTestPrep biedt heel veel praktijktoetsen, studiehandleidingen, interviewhandleidingen en nog veel meerProfiteer van onze uitgebreide bibliotheek en zorg ervoor dat je met succes door het wervingsproces komtBegin nu te oefenen!

Als je besluit om het wervingsproces van PWC te doorlopen, dan moet je weten dat dit meer dan 4 weken kan duren. Tijdens deze weken heb je een aantal gesprekken en aantal toetsen waarbij je vaardigheden beoordeeld worden. Sommige zijn heel specifiek voor de baan waar je op solliciteert, terwijl andere algemeen zijn en het volgende omvatten:  

 • Effectieve verbale, schriftelijke en interpersoonlijke communicatieve vaardigheden 
 • Sterke organisatorische en tijdmanagementvaardigheden  

 Het wervingsproces van PWC bevat de volgende stappen 

 • Een online sollicitatie. 
 • Een bekwaamheidstest – deze test is ontworpen om ervoor te zorgen dat je de technische aspecten van de baan kunt uitvoeren. 
 • Eerste gesprek: dit zal het gesprek met een van de managers zijn. 
 • Tweede gesprek: dit zal met een partner of een directeur zijn.  

Je zult ook de Matrigma-toets moeten halen. De Matrigma-toets meet Algemene Mentale Vaardigheden (AMV). Matrigma meet cognitieve vaardigheden en wordt gebruikt om carrièresucces en prestaties op het werk te voorspellen. Bij cognitieve vaardigheden gaat het onder andere of iemand in staat is om problemen op te lossen, of hij of zij logisch kan redeneren en nieuwe informatie kan verwerken – vaardigheden die van essentieel belang zijn in de arbeidswereld. Matrigma is een type toets van het non-verbale redeneervermogen die fluïde intelligentie vastlegt, dat wil zeggen het vermogen om problemen zonder voorafgaande kennis of ervaring op te lossen. Daarom is Matrigma het optimale instrument voor het vaststellen van individueel potentieel tussen culturen, ongeacht sociale of opleidingsachtergrond. De  Matrigma-toets duurt 40 minuten. De moeilijkheid van de vragen van de Matrigma-toets neemt toe naarmate de kandidaten verder komen.   

Je zult aan persoonlijke gesprekken en andere soorten interviews deel moeten nemen. Hier kom je meer te weten over deze gesprekken en krijg je de benodigde voorbereiding.   

 Je zou echt gebruik moeten maken van onze diensten, omdat we het volgende (en meer) bieden:  

 • Praktijktoetsen die je kunt bekijken, invullen en beoordelen.  
 • Voorbereiding op gesprekken die je aan je eigen wensen kunt aanpassen.  
 • Uitleg, als je moeite hebt met een toets of met een gesprek.  

JobTestPrep kan je kansen om te worden aangenomen bij PWC drastisch vergroten! Wij bieden je de kans om je voor te bereiden op de Matrigma-toets met een groot aantal praktijktoetsen. Wij bieden je verder de kans om je voor te bereiden op de verschillende types gesprekken waar je mee te maken kunt krijgen bij PWC. Tenslotte, ook niet onbelangrijk, geven we je uitleg op al je vragen. Je kunt gewoon een bepaalde toets of een bepaald gesprek oefenen of je kunt voor ons op maat gemaakte PWC-pakket kiezen, ontworpen om extra nuttig te zijn voor het wervingsproces van PWC. Meld je nu aan! 

Onze voorbereiding heeft aangetoond je kansen op succes met 139% te verhogen.

 

PwC en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.
Niet wat je zocht?
?
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.