Oefenen voor CEB SHL-stijl inductieve- / logische redeneringstest

Dient u de CEB SHL inductieve / logische redeneringstest af te leggen? Bereid u voor met meer dan 350 oefenvragen, antwoordtoelichtingen en een uitgebreide videozelfstudie.

Begin met oefenen

Over de test

Of u net bent afgestudeerd en aan het begin van uw carrière staat, of u bent een ervaren medewerker die op zoek is naar die gewenste promotie, er is een grote kans dat u wordt verzocht om een van de inductieve redeneringstesten van SHL af te leggen. In de meeste gevallen is dit de inductieve / logische redeneringstest. In deze test krijgt u een rij met figuren te zien die uit lijnen, vormen, pijlen, etc. Bestaan. U dient het onderliggende patroon van die reeks te achterhalen en uit de beschikbare opties het figuur te kiezen dat volgt in die reeks. Dit soort vragen komt zeer veel voor in de SHL-inductieve testen van CEB, maar het is mogelijk (hoewel niet waarschijnlijk) dat u ook andere vraagtypes tegenkomt. U kunt bijvoorbeeld een matrix van vormen te zien krijgen waarvan een gedeelte ontbreekt. U wordt dan verzocht om het ontbrekende stuk uit de beschikbare opties te kiezen.

Waarom is het zo belangrijk om te oefenen?

Net als andere logische redeneringstesten, komt de SHL-inductieve redeneringstest van CEB met vragen waar uw school- of werkervaring u misschien niet op heeft voorbereid. Daarom vinden veel mensen het een van de moeilijkste en meest intimiderende testen van SHL.
Er is echter geen reden om deze test tussen u en de baan die u wilt in te laten staan. Indien u zich van tevoren goed voorbereidt, raakt u vertrouwd met de logische patronen die doorgaans bij de test worden gebruikt, waardoor het voor u gemakkelijker wordt om deze tijdens de echte test te herkennen en daardoor vragen sneller te kunnen te beantwoorden. Het krijgen van een vertrouwd gevoel met de test kan ook de spanning verminderen en uw zelfvertrouwen vergroten, hetgeen positief zal zijn voor uw prestaties.

Hoe kunnen we u ondersteunen bij het voorbereiden op de test?

Bij JobTestPrep geloven we in het bieden van een complete voorbereidingservaring voor uw test. Daarom biedt ons oefenpakket voor CEB SHL-inductieve redeneringstest u een uitgebreide hoeveelheid oefenmateriaal alsmede een videozelfstudie. Dit pakket bevat oefenvragen zoals volgende-in-de-reeks, vergelijkbaar met de vragen in de inductieve redeneringstest van SHL.
Het pakket bevat ook andere vragen, die u nog meer kunnen ondersteunen bij het aanscherpen van uw abstracte redeneringsvaardigheden. De videozelfstudie in het pakket laat u kennismaken met verschillende vraagformaten, laat patronen zien die men vaak tegenkomt bij volgende-in-de-reeks-testen en biedt u enkele handige tips voor het oplossen van inductieve redeneringsoefenvragen.
Door gebruik te maken van onze SHL inductieve redeneringsoefenmiddelen, komt u meer te weten over veelgebruikte logische patronen in de SHL-testen, kunt u uw snelheid verhogen en uw algehele prestaties tijdens de echte test verbeteren.

CEB, SHL en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de houders van handelsmerken is aangesloten bij JobTestPrep of deze website.

 

Wat Het Bevat

  • Wat is inbegrepen?
  • 11 logisch / inductieve redeneringstesten
  • CEB SHL-stijl volgende-in-de-reeks-vragen
  • Andere vraag formaten voor extra oefening
  • Inductieve redeneringsvideo: gemeenschappelijke patronen geïntroduceerd
  • Gedetailleerde toelichtingen en tips voor het oplossen van vragen
  • Scorerapporten
  • Exclusief voor JobTestPrep
  • 24 uur per dag direct online toegang.
  • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.