Online-voorbereiding op PSI-examens

Online-voorbereiding op PSI-examens

Bent u door uw potentiële werkgever uitgenodigd om een PSI-examen af te leggen? Bereid u voor op uw test met het PSI- voorbereidingspakket van JobTestPrep, inclusief oefentesten, voorbeeldvragen en stap-voor-stap-toelichtingen.

Begin met oefenen

Wat is PSI?

PSI is een bedrijf dat talent beoordeling en management oplossingen biedt aan werkgevers in zowel de privésector als verschillende overheidsinstanties. Tevens biedt ze cursussen en werkvoorbereiding aan kandidaten aan die op zoek zijn naar werk. PSI beschikt ook over een eigen testplatform; zowel een online service als een fysiek testcentrum.

PSI-beoordelingstesten en -functies worden gebruikt door verschillende bedrijven en organisaties. De PrepPacks van JobTestPrep ondersteunen u bij het voorbereiden op de beoordelingstesten en sollicitatiegesprekken die in elk wervingsproces voorkomen. Begin vandaag nog met de voorbereiding middels onze middelen om uw succes te waarborgen.

Functies en diensten van PSI

PSI biedt zes verschillende functies en diensten aan haar klanten en kandidaten die op zoek zijn naar werk.

Beoordelingstesten: vijf verschillende beoordelingen die inzicht geven in verschillende professionele vaardigheden

Video-sollicitatiegesprek: neem uw antwoorden op die op vooraf geselecteerde vragen hebt gegeven op gedragsgesprekken en bekijk ze terug

  • Situatie Simulaties: simuleren echte scenario’s om te beoordelen hoe kandidaten presteren
  • Leiderschap Diensten: middels coaching, training, ontwikkelingsprogramma’s en beoordelingen kunnen werkgevers snel uw leiderschapspotentieel en -sterkten identificeren
  • Adviesdiensten: biedt werkgevers de mogelijkheid aan om talentmanagement-oplossingen te ‘ontwerpen, ontwikkelen en inzetten’
  • Testafname-diensten: biedt werkgevers de mogelijkheid aan om te vereisen dat hun kandidaten mee te doen aan beoordelingen voor aanwerving; afgeschermd online of niet gesurveilleerd ‘op aanvraag’

PSI-beoordelingstesten

PSI biedt vijf beoordelingstesten voor aanwerving aan; elk met een ander aspect van de professionele vaardigheden van een kandidaat.

PSI-levensechte beoordelingen

PSI-levensechte beoordelingen zijn situatiebeoordelingstesten die kandidaten virtueel plaatsen in real-life werkscenario’s. Door kandidaten in verschillende werksituaties te plaatsen, kunnen werkgevers het succes van een kandidaat in die specifieke functie beoordelen en voorspellen. De levensechte test is het belangrijkste PSI-hulpmiddel en -functie dat wordt gebruikt in wervingsprocessen.

Vaardigheidsbeoordelingen

Vaardigheidstesten van PSI, waarvan gebruikt gemaakt wordt om inzicht te verkrijgen in de professionele vaardigheden van een kandidaat, omvatten basisvaardigheidstesten, werknemersbekwaamheid-enquêtes, professionele werkgelegenheidstesten en industriële vaardigheidstesten. Gecombineerd geven deze testen inzicht in taalvaardigheden, begrijpend lezen, kwantitatief probleemoplossend vermogen, grafieken en diagrammen, mechanische principes, formuliercontrole, codering, etc. en beoordelen de kandidaten hierop.

Persoonlijkheids- & gedragsbeoordelingen

PSI maakt gebruik van ViewPoint voor haar persoonlijkheids- en gedragsbeoordelingen om de werkhouding en het gedrag van een kandidaat te identificeren. Sommige gebieden die worden beoordeeld, zijn teambuilding, bedrijfscontinuïteit, verkoopfocus en klanttevredenheid. Verder zijn er zes ViewPoint-subbeoordelingen: WorkView, ServiceView, TenureView, SalesView, Professional / ManagerView en General Personality Survey.

Computer vaardigheidstesten

Aangezien meer beroepen en werkplekken gebruik maken van verschillende computerfuncties, beoordelen meer werkgevers efficiënt de computervaardigheden van een kandidaat. Of het nu gaat om Chrome, Excel, PowerPoint, Word, Outlook, Internet Explorer of digitale vaardigheden, u kunt de computervaardigheidstests van PSI tegenkomen tijdens uw wervingsproces.

Testen van openbare veiligheid & rijksdiensten

PSI neemt beoordelingen voor openbare veiligheid en rijksdiensten af, voor verschillende afdelingen in de Verenigde Staten. PSI-testen voor openbare veiligheid en rijksdiensten worden op grote schaal gebruikt, omdat deze kandidaten beoordelen en benadrukken die een superieur vermogen vertonen om te presteren in een intense omgeving, met hoge inzetten. PSI is gespecialiseerd in door de industrie aangewezen testen voor vakgebieden zoals brandweer, verzekering, tandheelkunde, sanitair, cosmetologie, bouw en onroerend goed.

PSI-testplatform

PSI heeft een eigen online test beheerplatform dat ATLAS heet. PSI heeft ook ATLAS-centra, die in feite PSI-testcentra zijn, voor bedrijven die hun testen in een meer beveiligde omgeving willen afnemen. Houd er rekening mee dat het ATLAS-platform uitsluitend op een Windows-gebaseerde computer werkt en niet op een Mac.

Wat Het Bevat

  • Bereid u voor op uw PSI-examen

    Op dit moment zijn we studiemateriaal aan het ontwikkelen voor onze PSI-oefenpakketten. U kunt zich hieronder abonneren om toegang te verkrijgen tot de nieuwste PSI-studiematerialen, zodra ze beschikbaar zijn.

  • 24 uur per dag direct online toegang.
  • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.