Oefenen voor Gartner CEB SHL-stijl numerieke testen

Ontdek hoe JobTestPrep u kan ondersteunen bij het voorbereiden op de CEB SHL-numerieke testen. Begin met oefenen middels niveau-specifieke oefenpakketten of scrol omlaag voor professioneel advies over het slagen voor deze testen.

 • Volledige testen die gelijkwaardig zijn aan de officiële CEB SHL testen
 • Uitgebreide toelichtingen, PDF-handleidingen en videozelfstudies
 • Op maat gemaakt voor drie functieniveaus
Begin met oefenen

Hoe u zich kunt voorbereiden op de SHL-numerieke testen van CEB

CEB SHL is een populair beoordelingsbedrijf bij werkgevers van elke omvang, van wereldwijde auditkantoren tot KMO’s. Het is dus zeer waarschijnlijk dat u een CEB SHL-numerieke test tegenkomt op een van uw aankomende beoordelingen.De sleutel tot het behalen van de SHL-numerieke testen van CEB is weten wat u kunt verwachten en het oefenen van zoveel mogelijk relevante vragen (dat wil zeggen het oefenen van vragen die vergelijkbaar zijn qua type, moeilijkheidsniveau en tijdslimiet voor de vragen die kandidaten op uw functieniveau nodig hebben om op te lossen).Deze pagina biedt u de CEB SHL-stijl numerieke voorbereidingspakketten van JobTestPrep, links naar gratis oefenvragen, numerieke tips en beantwoordt een aantal van de veelgestelde vragen over de numerieke testen van SHL.

Testypes en geschikte voorbereidingspakketten

De SHL-talentmeting van CEB biedt veel verschillende soorten numerieke testen, die variëren afhankelijk van het type en niveau van de betreffende functie. Bekijk de onderstaande tabel en ontdek welke van onze voorbereidingspakketten het meest geschikt voor u is.

 • Bestuurders en senior managers – Numeriek pakket – Senior MGMT
 • Managers, professionals en afgestudeerden – Numeriek Pakket – Afgestudeerd / MGMT
 • Junior managers en supervisors – CRTB-pakket – Numeriek, verbaal, logica en meer
 • Personeel voor informatietechnologie – ITTS-pakket – Numeriek, verbaal en meer
 • Verkoop, klantenservice en callcentermedewerkers – Numeriek pakket – Technisch, verkoop & operationeel
 • Administratief personeel – Numeriek pakket – Technisch, verkoop & operationeel
 • Technische staf – Numeriek pakket – Technisch, verkoop & operationeel

Tips voor het oplossen van vragen over numerieke redeneringen zijn te vinden in de oefenpakketten van JobTestPrep. Onze pakketten bevatten niet alleen gedetailleerde toelichtingen voor elke vraag, maar bieden ook studiegidsen en videozelfstudies die ingaan op belangrijke concepten en laten zien hoe verschillende soorten numerieke vragen kunnen worden opgelost.

Veelgestelde vragen over de SHL-numerieke testen van CEB

Hoeveel vragen bevatten de SHL-numerieke testen van CEB?

Het aantal vragen in een SHL-numerieke test van CEB varieert tussen de verschillende soorten testen, dit kan tussen de 10 en 50 vragen zijn.
Hebben de SHL-numerieke testen van CEB een tijdslimiet?
De SHL-numerieke testen van CEB hebben een tijdslimiet en dat maakt deze testen zo moeilijk. Daarom wordt van u in veel gevallen niet verwacht dat u alle vragen in de toegewezen tijd kunt beantwoorden.
Welk niveau zijn de SHL-numerieke testen van CEB?
CEB heeft tal van types numerieke testen die zijn ontworpen voor verschillende functieniveaus. Derhalve is de moeilijkheidsniveau van deze testen zeer gevarieerd.JobTestPrep biedt numerieke voorbereidingspakketten, specifiek afgestemd op uw niveau: senior management, afgestudeerd/management of instapniveau (operationele, verkoop- en technische functies).

We bieden ook specifieke pakketten, die betrekking hebben op de verschillende soorten testen (numeriek, verbaal en anderszins) die horen bij bepaalde taakniveaus / functies: het CRTB-pakket (voor junior managers en supervisors), het ITTS-pakket (voor IT-functies) , het PTB-pakket (voor administratief personeel) en het TTB-pakket (voor technisch personeel).

Wat is het verschil tussen de numerieke testen van SHL en CEB?

Het antwoord is heel eenvoudig, er is geen verschil.
CEB verwierf SHL in 2012, maar behield de SHL-branding voor de meeste van zijn testen. SHL blijft SHL en SHL’s assessments blijven hetzelfde. Lees voor meer informatie het bericht over deze acquisitie in onze blog.

Waar kan ik oefenvragen met antwoorden vinden van de SHL-stijl numerieke testen?

SHL van CEB raadt kandidaten aan om zich voor te bereiden op de testen, en biedt verschillende voorbeeldvragen en oefentesten op hun website. Deze bron is echter vrij beperkt en omvat niet het brede scala aan testen dat het bedrijf daadwerkelijk aanbiedt. Bovendien zijn er geen antwoorden en toelichtingen voor deze testen beschikbaar. U kunt onze blog bekijken voor antwoorden en gedetailleerde oplossingen voor de voorbeeldvragen van SHL.Tijdens het oefenen voor numerieke testen is het erg moeilijk om uzelf te verbeteren zonder te weten waar u de fout in bent gegaan en waarom. Om deze reden hebben we veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat SHL-stijl numerieke oefenpakketten van CEB gedetailleerde antwoorden bevatten, alsmede studiegidsen en videozelfstudies met tips en trucs die u ondersteunen bij het leren van nieuwe oplossingsmethoden.

Hoe kan ik mijn snelheid verbeteren van de SHL-numerieke testen van CEB?

De vier voornaamste acties die u kunt ondernemen om uw snelheid te verbeteren zijn:

Leer de basisvaardigheden beheersen: Zorg dat u goed getraind bent in het uitvoeren van eenvoudige wiskundige bewerkingen en berekeningen met breuken, decimalen, ratio’s, verhoudingen, percentages en valutaconversie.

Leer hoe u een rekenmachine gebruikt: Bij de meerderheid van de SHL-testen van CEB is het gebruik van een rekenmachine toegestaan. Weten hoe u uw rekenmachine efficiënt gebruikt kan u kostbare tijd en energie besparen tijdens de test.

Verbeter uw schattingsvaardigheden : Vertrouwen op schattingen kan van grote waarde zijn als het gebruik van een rekenmachine verboden is, maar ook als het wel is toegestaan. Indien u uw schattingsvaardigheden wilt verbeteren, kunt u oefenen met het oplossen van verschillende vragen zonder de volledige berekening uit te voeren. Zoek in plaats daarvan naar snelkoppelingen en vertrouw op schattingen. Na verloop van tijd wordt het gebruik van deze technieken steeds natuurlijker.

Oefenen: Hoe cliché het ook klinkt, hoe meer u oefent, hoe sneller u wordt. Dit geldt met name als het gaat om numerieke redeneringsvragen. Indien u genoeg vragen hebt geoefend, zult u merken dat u bepaalde berekeningen automatisch uitvoert.

Bekijk het gedeelte met gratis tips hierboven voor nuttige links naar studiehulpmiddelen die u zullen ondersteunen bij het verhogen van uw snelheid

Hoe worden de scores van de SHL numerieke redeneringstesten van CEB berekend?

In de meeste gevallen wordt uw score bepaald op basis van het aantal vragen dat u correct beantwoordt. Dit aantal wordt vervolgens vergeleken met een normgroep van mensen met een vergelijkbare opleiding/professionele achtergrond om uw relatieve score te bepalen. Lees onze pagina over de SHL-testresultaten om nog meer inzicht te krijgen in hoe de scores in deze testen worden berekend.

Wat is de slagingsscore voor de SHL-numerieke test van CEB?

Een groot deel van de SHL-numerieke testen van CEB bevatten een slagingsscore. Een slagingsscore is een door de werkgever vooraf bepaalde score die u moet behalen om door te gaan naar aanvullende fasen van het wervingsproces. Er is geen eenduidig cijfer voor alle SHL-testen van CEB, veelal omdat het varieert naargelang de behoeften van elke werkgever.

Wat Het Bevat

 • Wat is de gemiddelde score voor de SHL numerieke redeneringstesten van CEB?
 • De gemiddelde score varieert van het ene type numerieke test tot het andere en hangt ook af van de normgroep waarmee uw score wordt vergeleken.
 • Wat wordt beschouwd als een goede score op de SHL-numerieke test van CEB?
  Het is moeilijk om een definitief antwoord te geven op deze vraag, omdat verschillende werkgevers verschillende slagingsscores hanteren en de scores van hun kandidaten vergelijken met verschillende normgroepen. Het is echter vrij veilig om te zeggen dat het krijgen van een cijfer 9 of 10 goed is.
 • 24 uur per dag direct online toegang.
 • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.