Numerieke Tabellen | Gratis Tips
You are logged in as customer LOG OUT

Numerieke Tabellen Tips

Statistische informatietabellen

Er zijn talrijke soorten tabellen die numerieke gegevens weergeven. Numerieke redeneervermogenstests bevatten meestal een combinatie van tabelthema's zoals demografische populatieontwikkeling, balansen, resultaten van telemarketingonderzoeken, enz. Aangezien het de bedoeling van de beheerders is om te zien hoe snel u verschuivende sets van gegevens kunt analyseren, zijn hier enkele populaire tabellen die gebruikt worden bij numerieke redeneringstests om uw kennis op dit gebied verder te vergroten. Wij raden u aan om deze voorbeelden door te nemen voordat u begint te oefenen.

Voorbeeld 1:

Statistical information tables - Numerical Test

De bovenstaande tabel is vrij eenvoudig. Numerieke cijfers staan niet voor miljoenen of duizenden, maar voor absolute getallen. Verder zijn er geen kolommen die percentages of ratio's bevatten. Na het gebruik van de oriëntatietest - waarbij u uw ogen op een specifiek punt binnen het gegevensbereik zet/zodat u de context kunt begrijpen - is het duidelijk dat de kolom 'Totaal' de som is van 'Alle landen' + 'UK-burgers'.

Een veelgestelde vraag bij dit type grafiek is:

'Wat is het percentage van de relatieve participatie van niet-Engelse, niet-Chinese studenten tussen 2010 en 2011?

Voorbeeld 2:

Hier is nog een andere populaire tabel met demografische statistieken:

numerical reasoning table - demographics

Een mogelijke vraag kan u gegevens verschaffen over de netto migratie in Polen, die -0,47 is (migranten per 1000 personen), en u vervolgens vragen om de bevolkingsgroei in Polen te berekenen.

Voorbeeld 3:

De volgende tabel toont de resultaten van een experiment. De tabel zit vol met cijfers en de sterretjes zouden waarschijnlijk cruciaal zijn voor het beantwoorden van bepaalde vragen.

numerical reasoning table - experiment

Een lastige vraag kan zijn: Wat is het % verschil in gewogen woordenschatsuccespercentages tussen de twee leeftijdsgroepen van experimenten 1,2, gecombineerd?

Financiële tabellen

In deze tabellen wordt u waarschijnlijk gevraagd om enkele populaire financiële ratio's te berekenen - winstmarges, groeipercentages, rendement op eigen vermogen, enz.

numerical reasoning table - financial reasoning

Dagdagelijkse tabellen

Eenvoudiger cases kunnen de tabellen bevatten waar we dagelijks mee te maken krijgen, zoals de voedingswaarde van voedingsmiddelen, rekeningen, reiskostenrapporten, enz.

numerical reasoning table - nutritional values

*% Dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een calorieëndieet van 2000

Deze tabel zou de volgende vraag kunnen introduceren:

'Hoeveel gram van het bovenstaande product moet een persoon met een dagelijks dieet van 2400 calorieën eten om zijn volledige dagelijkse Calciuminname te behouden?

Verhoog je kansen om te slagen met 139%!

Ontvang onze PrepPack™ met meer dan 1500 oefenvragen

 

;
Niet wat je zocht?
?
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.