Meer Psychometrische Testvoorbereiding

Heb je binnenkort een wervingstest? JobTestPrep heeft de grootste verzameling van online oefentests en studiegidsen. Onze exclusieve PrepPacks™ volgen de stijlen van verschillende functieniveaus, werkgevers, testtypes en toonaangevende testaanbieders. Krijg direct toegang en versla de concurrentie.
Koop volledige toegang nu voor £99
Tests per werkgever

Bereid je voor op verschillende wervingsexamens met onze oefenpakketten die zijn afgestemd op het specifieke bedrijf waarvoor je solliciteert.

Tests per beroep

Hieronder vind je links naar verschillende beroepen waarvoor we oefenmaterialen aanbieden om je voor te bereiden op het examen.

Bekwaamheidsproeven

JobTestPrep biedt oefenmaterialen aan voor verschillende bekwaamheidsproeven. Hieronder vind je de verschillende soorten bekwaamheidsproeven die we aanbieden.

Persoonlijkheids- en situationele beoordelingstests

Veel werkgevers verlangen dat potentiële kandidaten persoonlijkheidstests afleggen als onderdeel van het wervingsproces. Ons online PrepPack™ neemt de geheimzinnigheid van persoonlijkheidstests weg en helpt je te begrijpen wat werkgevers zoeken in een kandidaat.

Microsoft Office Tests

Microsoft Office-beoordelingstests zijn gebruikelijk in veel screeningsprocessen voor jobs. JobTestPrep heeft trainingspakketten ontwikkeld voor Microsoft Office op basis van dezelfde onderwerpen waarop je tijdens de sollicitatieprocedure zult worden getest. Begin vandaag met oefenen en vergroot je kansen om bovenaan de kandidatenlijst te komen!

Assessment Center
Neem een voorsprong op de concurrentie door je assessmentdag voor te bereiden met JobTestPrep. Oefeningen in het assessment center worden gebruikt om de beste kandidaat voor de job te bepalen, dus voorbereiding zal je een voorsprong geven op andere sollicitanten. Begin vandaag met de voorbereidingen voor uw case study, interviews, groepsoefeningen, rollenspel of postbakoefening.

 

Waarom zou ik me moeten voorbereiden op een psychometrische test?

Het wervingsproces is bijna een exacte wetenschap geworden. Naast vele andere zaken in de technologische revolutie, raken bedrijven steeds meer gefocust op metriek. Met de psychometrische tests hebben ze een kwantificeerbaar hulpmiddel ter beschikking. Bedrijven hebben geleerd dat het gebruik van psychometrische tests de efficiëntie van het HR-proces verbetert en de kosten op lange termijn verlaagt. Het is belangrijk je voor te bereiden op de testdag. Je wilt ervoor zorgen dat je je beste eigenschappen naar voren brengt en stress vermindert. Kortom, je wilt de kans niet verliezen om je droombaan te krijgen omdat je niet voorbereid was.

Toegang tot al onze oefenpakketten

Moet je meer dan één psychometrische test afleggen? Met ons all-access abonnement kun je meerdere oefentests van verschillende assessmentbedrijven doen. In deze competitieve arbeidsmarkt wil je alles doen wat je in je mars hebt om de concurrentie te verslaan. Hoe hoger je scoort op je test, des te aantrekkelijker je wordt als kandidaat. Begin vandaag nog te oefenen met ons ALL-access abonnement!

Wat is inbegrepen

  • 500 oefenpakketten, 16000+ vragen
  • Krijg leerhulpmiddelen, tips en scorerapporten
  • Met de meest actuele oefenmaterialen in het Engels
  • Toegang tot een database met duizenden interviewvragen
  • Directe online toegang: begin onmiddellijk te oefenen
  • Behandelde onderwerpen: psychometrische tests, bekwaamheidsproeven, cognitieve tests, persoonlijkheidstests, situationele beoordelingstests en meer

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Microsoft die hier worden genoemd zijn eigendom van hun eigen handelsmerk. Geen van de handelsmerken zijn verbonden met JobTestPrep of deze website. JobTestPrep verzorgt voorbereiding voor psychometrische toetsen. Al het voorbereidingsmateriaal is in Engels.