You are logged in as customer LOG OUT

Met 21 volledige tests en 24 studiegidsen is deze PrepPack™ een perfecte manier om u voor te bereiden op uw Talent Q-test. We hebben voorbereidingsmateriaal samengesteld voor numerieke, verbale, logische en gecombineerde tests. Dit alles dient als perfecte voorbereiding op uw Talent Q-test.

Korn Ferry Assessment

Korn Ferry biedt een scala aan verschillende psychometrische beoordelingen. Naast een aantal van de gebruikelijke (en minder gebruikelijke) bekwaamheidstesten, zijn er een aantal Korn Ferry beoordelingen die uw persoonlijkheid beoordelen. Voorbeelden van Korn Ferry beoordelingstesten zijn hieronder te vinden.

  • Numerieke test - Numerieke redeneertests evalueren uw vermogen om numerieke informatie te gebruiken in uw dagelijkse werk. Korn Ferry maakt meestal gebruik van numerieke tests uitgevoerd door een externe testaanbieder.

Korn Ferry

  • Verbale test - verbale redeneertests onderzoeken hoe goed u schriftelijke informatie kunt krijgen en gebruiken. Sommige van deze tests richten zich op uw analytische vaardigheden. Deze tests kunnen worden uitgevoerd door een externe testaanbieder.
  • Raven Test - Raven's progressieve matrices zijn een soort non-verbale redeneertest. Deze test vertegenwoordigt een patroon met een ontbrekende sectie en vraagt u het juiste formulier te kiezen om het patroon aan te vullen uit een reeks opties.
  • Personality Inventory Tests - Deze test heeft tot doel om uw persoonlijkheid te beoordelen en te beoordelen hoe uw vaardigheden overeenkomen met de persoonlijkheidseisen van de functie waarvoor u gesolliciteerd heeft.
  • Leiderschapsassessment - De Korn Ferry Leadership Assessment onderzoekt hoe u uw carrière tot op heden zou beoordelen. Deze test maakt gebruik van drie soorten vragen (strekte, zwakte en woordparen) en heeft tot doel uw leiderschapsstijl te beoordelen.

Gezien Korn Ferry's focus op leiderschap en leiderschapsstijlen, is het van cruciaal belang voor elk rekruteringsproces onder leiding van Korn Ferry om deze test goed te doorstaan. Bereid u voor op de Korn Ferry Leadership Assessment met onze persoonlijkheids- en situatietests.

Korn Ferry

Talent Q-assessment

Talent Q is onderdeel van de Korn Ferry Hay Group. Deze tests zijn de laatste jaren steeds populairder geworden om de vaardigheden en capaciteiten van kandidaten te evalueren.

Uw bekwaamheidstests zijn onderverdeeld in drie soorten beoordelingen: numeriek, verbaal en logisch. Het is belangrijk op te merken dat Talent Q's testen verschillen van andere populaire psychometrische testen omdat ze aanpasbaar zijn.

Dit betekent dat, afhankelijk van of uw antwoord op een vraag juist of onjuist is, het systeem u een vervolgvraag zal stellen die gemakkelijker of moeilijker kan zijn. U moet deze test doen als u solliciteert naar een supervisor, manager of andere hoge functie.


Korn Ferry's 4 dimensies

Korn Ferry ontwikkelde haar vier dimensies van leiderschap en talent als basis voor het aanwervingsproces. De beoordelingen die u van Korn Ferry ontvangt tijdens een wervingsproces zijn allemaal ontworpen voor een beoordeling:

  • Competenties - geobserveerde vaardigheden en gedragingen die nodig zijn voor succes.
  • Ervaring - Taken of rollen die een persoon voorbereiden op toekomstige rollen.
  • Kwaliteiten - de persoonlijke kwaliteiten, neigingen en talenten waaruit de kandidaat bestaat.
  • Drijfveer - de waarden en belangen die u motiveren en betrekken en uw carrière vooruithelpen.
Korn-Ferry en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.