Voorbereiding op het wervingsproces en sollicitatiegesprekken voor ING

Oefen ING-toets en sollicitatiegesprek

Onze PrepPacks™ werden ontworpen om je een voorsprong te geven tijdens het wervingsproces van ING – krijg toegang tot gedetailleerde praktijktoetsen, studiehandleidingen en nog veel meer!

Begin met oefenen

Het ultieme voorbereidingspakket voor de ING-assessmenttoets en het sollicitatiegesprek

Het kan moeilijk lijken om je voor te bereiden op het aankomende wervingsproces van ING, maar of je nu wilt solliciteren voor een fulltime carrière of een van de ING-afgestudeerden wilt worden door een plek te verwerven in het ING-stageprogramma, met JobTestPrep kan het! Onze exclusieve PrepPacks™ zijn speciaal ontworpen om je voor te bereiden op de SHL-assessments van CHB en om je uitleg te geven, tips voor het sollicitatiegesprek en studietips, zodat je vol vertrouwen de concurrentie voorblijft!

 • Uitgebreide praktijktoetsen en studiehandleidingen in de stijl van SHL
 • Extra oefeningen en toetsen om je kennis van het onderwerp aan te scherpen

Het wervingsproces

Het wervingsproces van ING bestaat uit de volgende fases:

 • Sollicitatie: De eerste stap van het selectieproces is het invullen van een online sollicitatieformulier en het versturen van een cv met antwoorden op vragen naar je motivatie. Ze zullen je cv, antwoorden op vragen naar je motivatie en je kwalificaties beoordelen en je vervolgens laten weten of je doorgaat naar de volgende stap van de selectieprocedure.
 • Telefonisch gesprek: Zodra je in aanmerking komt, kan het volgende gesprek telefonisch plaatsvinden met een medewerker van Personeelszaken, waarbij het gaat over de achtergrond van de sollicitant en informatie uit het cv.
 • Toetsen: Na de telefonische screening kunnen kandidaten worden uitgenodigd om drie online toetsen te doen om vast te stellen of ze passen bij de functie en om hun cognitieve vaardigheden te bepalen. In deze online assessments testen ze: je vermogen om schriftelijke informatie te begrijpen, interpreteren en evalueren, je vermogen om numerieke gegevens te begrijpen, interpreteren en evalueren en je vermogen om reeksen patronen en verbanden te begrijpen.
 • Gesprek met Personeelszaken: Zodra sollicitanten deze toetsen voorafgaande aan indiensttreding met succes hebben afgelegd, zullen ze gevraagd worden om deel te nemen aan een gesprek met een HR recruiter en met een huidige trainee. Dit gesprek zal gebaseerd zijn op competenties en zich richten op eerdere ervaringen en vaardigheden en de resultaten van de online toetsen zullen besproken worden. De gesprekken met Personeelszaken vinden in Amsterdam plaats. De gesprekken vinden in het Nederlands of het Engels plaats. Na afloop van het gesprek ontvang je direct feedback en krijg je te horen of je doorgaat naar de volgende stap van de selectieprocedure: het gesprek met het Businesspanel.
 • Gesprek met het Businesspanel: De laatste fase is een persoonlijk gesprek met twee vertegenwoordigers van het senior management en met een HR expert. De dag in het ING assessmentcentrum kan in dit proces worden opgenomen om te beoordelen of de sollicitant in een team kan werken en activiteiten en oefeningen afdoende kan uitvoeren.

Druk hier om meer te weten te komen over de verschillende types gesprekken en hoe jij je hierop kunt voorbereiden.

 

ING Testfase

De ING-assessment is in de vorm van de Saville-assessment, die twee hoofdtestformats heeft:
Enkele bekwaamheidsproeven – Dit is een lange versie van Saville’s toetsen (meer dan 30 minuten), zowel online te doen of op papier.
Snelle bekwaamheidsproeven – Dit is een korte, populaire versie van Saville’s toetsen (minder dan 30 minuten), exclusief ontworpen voor gebruik in een online format, zonder toezicht.

Wat Het Bevat

 • Zowel de Snelle als de Enkele bekwaamheidsproeven bestrijken dezelfde reeks vaardigheden en onderwerpen en bevatten ook vragen met verschillende moeilijkheidsgraden. De Snelle bekwaamheidstoets is slechts een snelle eerste selectietool, terwijl de Enkele bekwaamheidsproeven langer zijn en meestal gebruikt worden bij assessment centra.
  Saville-toetsen worden afgestemd naar vermogen en functie.
 • 24 uur per dag direct online toegang.
 • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.