You are logged in as customer LOG OUT

Wat is ieGAT?

ieGAT werd uitsluitend door IE ontwikkeld ter vervanging van de GMAT, GRE of LSAT. Deze test behandelt onderwerpen als verbaal denken, numeriek begrip en abstract denken. Meestal worden deze onderwerpen gecombineerd in een enkele test. Op deze manier worden verschillende kanten van je cerebrum getest en wordt de nadruk gelegd op het willekeurig werken. Op deze website PrepPack™ zult u echter merken dat de onderwerpen gescheiden zijn in uw voordeel. Hieronder vindt u meer informatie over elk onderwerp.


ieGAT-testvoorbeeldvragen

Hieronder hebben we een aantal voorbeeldvragen samengesteld die u zeker zullen helpen bij uw testvoorbereiding.

Voorbeeldvraag 1

ieGat-vraag-1

In 2010 was het totale aantal pagina's dat ooit op de Beta-server geïndexeerd is, acht keer zo hoog als het totale aantal pagina's dat in de twee voorgaande jaren is toegevoegd. Wat was de geschatte verhouding tussen de totale index pagina's van Beta's eind 2009 en de totale index pagina's van Beta's aan het eind van 2008?

A 1,07

B 0,66

C 1,13

D 2,61

E Onbepaald

Voorbeeldvraag 2

 

Voorbeeldvraag 3

ieGat-vraag-3

Wetenschappers van het L.L. National Laboratory bouwden een nieuwe supercomputer met de naam Sequoia, die eind 2012, toen hij klaar was, de krachtigste machine ter wereld moest zijn. Minstens twee machines met vergelijkbare prestaties waren in bedrijf. Een belangrijk onderdeel ontbrak echter. Net zoals een supersnelle racewagen monteurs en andere technici nodig heeft om het volledige vermogen van zijn motor te controleren, heeft een supercomputer veel software-ingenieurs nodig om programma's te schrijven die het werk verdelen en de kracht van zijn honderdduizenden microprocessoren gebruiken. Dit bleek een uitdagende taak te zijn die een speciale opleiding vereiste. Toen de supercomputers klaar waren, was er een gebrek aan experts die wisten hoe ze te bedienen.

Wat is de aanname achter bovenstaand argument?

A De Sequoia was de eerste supercomputer ter wereld.
B Om de kracht van de supercomputer als die van een racewagen te gebruiken, was evenveel vaardigheid en training nodig.
C Er zijn onvoldoende mensen opgeleid om de supercomputers na oplevering te bedienen.
D De opleiding van een gemiddelde student informatica is niet voldoende om een supercomputer te bedienen.
E Supercomputers zijn veel complexer dan gewone laptops, desktops en servercomputers.


IE's Test vs. GMAT

Terwijl de GMAT voorkennis vereist op bepaalde wiskundige gebieden - algebra, geometrie, waarschijnlijkheid en meer - vereist de ieGAT-simulatietest niet deze voorwaarden, maar de basisbegrippen, waaronder de vier operaties, percentages en verhoudingen.

ieGAT


Het lijkt ook sterk op de capaciteitentest van werkgevers, met kleine veranderingen in inhoud en context. Daarom zult u waarschijnlijk vergelijkbare taken tegenkomen in assessment centers en online screeningtests, zoals numeriek kritisch denken, verbaal kritisch denken en logisch denken.


IE wereldwijde toelatingstest (ieGAT)

De IE-toelatingstest is ontworpen om te bepalen in hoeverre u in staat bent om onder druk managementstijlbeslissingen te nemen. Er zijn drie soorten vragen in de ieGAT:

  • verbaal
  • cijfermatig
  • schematisch

Er is geen vaste volgorde voor de test waarbij alle drie de soorten vragen gemengd zijn, en de eerste twee soorten vragen worden vaak binnen dezelfde reeks vragen gemengd. De test duurt 80 minuten en naarmate de test vordert, worden de vragen steeds moeilijker.


Verbaal begrip en argumentatie

De test bevat een passage die u moet lezen en begrijpen voordat u twee vragen over de tekst kunt beantwoorden. Deze vragen bepalen uw begrip van geschreven professioneel Engels.

ieGAt Test

De inhoud van deze teksten kan vaak verwijzen naar economische kwesties zoals werkloosheid of BBP. De vragen zijn meerkeuzevragen, en voor sommige vragen kan u gevraagd worden om meer dan één antwoord uit de lijst te geven.


Numeriek begrip en argumentatie

De informatie wordt gepresenteerd in diagrammen en gegevensanalyses. U moet de informatie in dit formaat begrijpen, snel denken, informatie verwerken en snelle berekeningen uitvoeren.

ieGAT Test

U moet zich ervan bewust zijn dat deze sectie uw wiskundige vaardigheden niet meet. De vragen zijn gebaseerd op de gegevens in de vraag, en de meest voorkomende vragen zijn gebaseerd op percentages en verhoudingen.


Logisch denken/Abstracte redenering

Deze test is een grafische, abstracte of logische test waarbij u een reeks vormen en een symbool krijgt voorgelegd. Op basis van de vorm voor en na het symbool is het uw taak om de rol van het symbool te bepalen.

ieGat Test

Om dit succesvol te doen, moet je over sterke visualisatievaardigheden beschikken en in staat zijn om meerdere vormen tegelijk te bedenken. U moet ook in staat zijn om de instructies te volgen om het juiste antwoord te krijgen.


ieGAT

Voorbereiding op de ieGAT

IE wijst erop dat het niet nodig is voor te bereiden op de ieGAT-simulator als het examen is gericht op uw vermogen om informatie te verwerken en strategisch te denken.

Uit onderzoek is echter gebleken dat de voorbereiding op deze tests voordelen heeft als het gaat om het nemen van de test. Een positief neveneffect is ook het toegenomen zelfvertrouwen, het vermogen om vragen sneller en nauwkeuriger te beantwoorden en uiteindelijk een hogere testscore.


Onze voorbereiding heeft aangetoond je kansen op succes met 139% te verhogen.

ieGat

 

Iegat en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.