You are logged in as customer LOG OUT

HOE KIES IK DE JUISTE TESTVOORBEREIDING?

Zoek op de uitnodiging voor het assessment de naam van de testaanbieder (bijv. SHL, Kenexa, Cubiks) en welke onderwerpen zullen aan bod komen op de test. (bijv. numeriek redeneren, logisch redeneren)

Gebruik de zoekbalk bovenaan de JobTestPrep website om te zien of we een product aanbieden die overeenkomt met je testaanbieder of bedrijf of soort test.

Controleer of de onderwerpen op jouw uitnodiging overeenkomen met de onderwerpen in de beschrijving van het PrepPack.

Als je de naam van de testaanbieder of de onderwerpen waarop je getest zult worden niet kent, kies dan voor een premium abonnement. Hierdoor krijg je voor 3 maanden toegang tot alle soorten tests, testbureaus.

WAAROM GEBRUIKEN BEDRIJVEN PSYCHOTECHNISCHE TESTS?

Bedrijven gebruiken psychotechnische testen om hun HR- en aanwervingskosten te verlagen. Een andere reden is om de kwaliteit van de kandidaten op lange termijn te verbeteren en om personeelsverloop te vermijden. Het gebruik van psychotechnische tests helpt bedrijven mensen te vinden die beantwoorden aan de jobvereisten. 

WAT IS EEN PREPPACK EN HOE WORDT DEZE ONTWIKKELD?

PrepPacks™ zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek door onze psychologische en rekruteringsexperts en bevatten origineel materiaal op basis van reële assessment tests en feedback van klanten. Elk PrepPack™ richt zich op specifieke tests en onderwerpen, zodat je zich alleen kunt richten op het relevante materiaal voor je examen.

We proberen waarheidsgetrouwe tests aan te bieden zonder inbreuk te maken op de wetgeving op het auteursrecht. Je kunt met vertrouwen een PrepPack™ kopen, wetende dat onze tests dagelijks worden bijgewerkt op basis van feedback van klanten en marktonderzoek.

;
Niet wat je zocht?
?
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.