You are logged in as customer LOG OUT

HOE KIES IK DE JUISTE TESTVOORBEREIDING?

Kijk op de uitnodiging voor uw examen van uw toekomstige werkgever voor de naam van de testaanbieder (bijv. SHL, Kenexa, Cubiks) en voor een lijst met onderwerpen die op de test komen te staan, bijv. numeriek redeneren, logisch redeneren of alfabetiseringsvaardigheden. Gebruik de zoekbalk bovenaan de JobTestPrep website om te zien of we een informatiepagina hebben die specifiek voor uw werkgever of testaanbieder is bedoeld en die u naar het juiste PrepPack kan leiden. Controleer of de onderwerpen op uw examenuitnodiging overeenkomen met de onderwerpen in de beschrijving van het PrepPack. Als u de naam van de testaanbieder of de onderwerpen waarop u getest zult worden niet kent, klik dan hier om een gepersonaliseerde PrepPack aanbeveling van een van onze deskundige consultants te krijgen.

WAAROM ZOU IK ME VOORBEREIDEN?

Verbeter uw prestaties - oefenen onder tijdsdruk, repetitieberekeningen en leer oplossingsstrategieën helpen u om beter te presteren op de echte test. Vertrouwd raken zal uw angst verminderen en uw zelfvertrouwen vergroten, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u kalm, zelfverzekerd en op uw best bent op de testdag. Werkgevers verwachten dat u zich voorbereidt - de meeste werkgevers verwachten vandaag de dag dat u begrijpt dat "de praktijk perfect is" en dat u bereid bent om uw best te doen in uw tests. Een klant kreeg het volgende van zijn potentiële werkgever: "De beoordelingen worden gebruikt in het selectieproces, dus bereid je goed voor". Versla de wedstrijd - Vergeet niet dat de scores die u ontvangt op uw testresultaten worden vergeleken met die van andere kandidaten die solliciteren, waardoor een wedstrijd ontstaat. Voorbereiding kan u een voordeel geven ten opzichte van de concurrentie, waardoor u een stap dichter bij het aanbod van de vacature komt.

WAAROM GEBRUIKEN BEDRIJVEN PSYCHOMETRISCHE TESTS?

Bedrijven gebruiken psychometrische testen om hun HR- en rekruteringskosten te verbeteren en te verlagen. De tweede reden is om de kwaliteit van de kandidaten op lange termijn te verbeteren en verloop van medewerkers te vermijden. Het gebruik van psychometrische testprocedures kan bedrijven helpen om de vaardigheden te vinden die ze zoeken bij mensen die geschikt zijn voor de job en om aanzienlijke bedragen te besparen, waardoor de winstgevendheid op lange termijn toeneemt.

WAT IS EEN PREPPACK EN HOE WORDT DEZE ONTWIKKELD?

Uniek en uitgebreid - PrepPacks™ zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek door onze psychologische en rekruteringsexperts en bevatten origineel materiaal op basis van daadwerkelijke examens, feedback van gebruikers en examenaankondigingen om u te voorzien van de meest uitgebreide en actuele voorbereidingservaring. Afgestemd op uw behoeften - Elk PrepPack™ richt zich op specifieke tests en onderwerpen, zodat u zich alleen kunt richten op het relevante materiaal voor uw examen. Simuleert uw examen - We proberen het eigenlijke examen zo nauwkeurig mogelijk te simuleren zonder inbreuk te maken op de wetgeving op het auteursrecht. U kunt met vertrouwen een PrepPack™ kopen, wetende dat onze tests dagelijks worden bijgewerkt op basis van feedback van klanten en marktonderzoek, zodat u beschikt over het meest actuele oefenmateriaal dat beschikbaar is.

IK HEB NIET DE JUISTE TEST GEVONDEN. WAT MOET IK DOEN?

Als u geen PrepPack hebt gevonden voor uw volgende beoordeling, klik dan hier om een PrepPack-aanbeveling van een van onze deskundige vertegenwoordigers te ontvangen. Om ons te helpen de beste aanbeveling voor u te maken, vragen we u de uitnodiging voor het examen die u van uw toekomstige werkgever hebt ontvangen, plus eventuele voorbeeldvragen, studiegidsen of aanvullend materiaal met betrekking tot uw aanstaande beoordeling, door te sturen naar ons ondersteuningsteam.

;
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.