Gratis oefening psychometrische testen

Maak kennis met psychometrische en bekwaamheidsbeoordelingen met gratis psychometrische oefentesten van JobTestPrep. Elke test creëert een scorerapport waarop u uw resultaten kunt bekijken en toegang krijgt tot antwoordtoelichtingen. Klaar voor de volledige voorbereidingservaring? Begin vandaag nog met het voorbereiden door gebruik te maken van de complete voorbereidingspakketten.

Begin met oefenen

Oefenen voor psychometrische en bekwaamheidstesten met JobTestPrep

Oefenen voor werkgeversbeoordelingen is in de loop van de tijd steeds moeilijker geworden. Door te oefenen met onze gratis testen hieronder, kunt u zien waar u aan toe bent. Klaar voor de volledige voorbereidingservaring? Neem de volledige PrepPack™ vandaag nog.

  • Gratis numerieke redeneringstest
  • Gratis persoonlijkheidstest
  • SJT-voorbeeldtesten
  • Gratis verbale redeneringstest

Vervolgstappen

Indien u onze gratis psychometrische voorbeeldtesten hebt afgemaakt en u wilt serieus beginnen met het oefenen, dan nodigen we u uit om onze aangepaste oefenpakketten te bekijken:

Bekwaamheidsoefentesten | Numerieke oefentesten | Verbale oefentesten

Bereid u voor op succes met JobTestPrep

JobTestPrep is het enige voorbereidingsinstituut dat oefenoplossingen biedt voor specifieke beoordelingsbedrijven en/of functies. Onze database met psychometrische testen bevat meer dan 5000 oefenvragen, die onderverdeeld worden in de specifieke behoeften van kandidaten uit alle sectoren en niveaus.

 

Wat Het Bevat

  • Alleen bij JobTestPrep krijgt u de mogelijkheid om de psychometrische testen af te leggen die u in de beoordelingsfase zult zien, of u nu solliciteert bij een specifieke werkgever of kijkt naar het hele scala aan mogelijke testen die in uw functie/branche vereist is. Klaar om te slagen? Begin vandaag nog met de voorbereiding met onze psychometrische testvoorbereidingspaketten.
  • 24 uur per dag direct online toegang.
  • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.