You are logged in as customer LOG OUT

Bereid je voor op de DNB selectieprocedure

Geef jezelf een sterkere positie voorafgaand aan de DNB-wervingstoetsen met JobTestPrepVan onze online studiehandleidingen tot scorerapporten: je zult goed beslagen ten ijs komen bij de toets.

De voorbereiding op het DNB-sollicitatiegesprek en de bekwaamheidstoetsen, zoals het Talent Q-examen, zijn gemakkelijk toegankelijk met JobTestPrep’s PrepPacks™. Voor deze functie is het oefenen van deze toetsen, voorafgaand aan de indiensttreding, een essentiële tool. Onze gesimuleerde examens bieden je oefenmateriaal in de stijl van Talent Q, geheel op maat gemaakt om je de meest effectieve resultaten te geven vóór de DNB assessmenttoetsen. Haal het wervingsproces binnen en krijg jouw droombaan! 


Over de DNB Group:

De DNB Group is de grootste financiële dienstverlener van Noorwegen en levert een breed scala aan financiële diensten. Dit zijn onder andere adviesdiensten, verzekeringen en pensioenproducten voor hun klanten. De DNB bank heeft internationale kantoren om ervoor te zorgen dat ze aanwezig en toegankelijk zijn voor hun klanten. De werknemers van DNB zijn een cruciale bron voor hun ontwikkeling en ze krijgen verschillende mogelijkheden aangeboden. Werknemers proberen hun klanten op een professionele manier te dienen, die voldoet aan hun ethische normen. Hun leiderschapsontwikkelingsmodel is gemaakt voor de hoogste leidinggevenden en managers en hun DNB-programma voor afgestudeerden biedt afgestudeerden steun van hun team en veel leermogelijkheden. 

Hoe verloopt het sollicitatieproces bij DNB?

  • Aanmelden: Sollicitanten kunnen direct online gaan en solliciteren op een vacature bij de DNB. Ze kunnen het formulier invullen en ook hun cv uploaden. Het aanmeldingsproces kan ook via een verwijzing van een werknemer of een recruiter worden voltooid. 
  • Telefonisch gesprek: Zodra de aanmeldingsfase voltooid is, kan men worden gebeld door een DNB-medewerker van Personeelszaken voor een screeninggesprek. Deze gesprekken helpen om de karaktereigenschappen, vaardigheden en eerdere ervaring van de kandidaten weer te geven. 
  • Sollicitatiegesprek: Een persoonlijk gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden. De ervaring die kandidaten hebben met het gesprek kan verschillen, op basis van de functie waar ze in geïnteresseerd zijn. Ze kunnen worden opgeroepen voor een één-op-één ontmoeting met werkgevers of een panel-/groepssessie. 
  • Toetsen: Een sollicitant kan worden gevraagd om een toelatingsexamen te doen, zodat de resultaten van hun toets kunnen worden beoordeeld en gemeten om de beste kandidaten te vinden. Dergelijke assessments worden ofwel online of als een schriftelijk examen afgelegd. 

DNB’s Talent Q testproces 

Psychometrische toetsen worden in vele vormen gegeven en via verschillende bekwaamheidsexamens die aparte onderdelen meten. De Talent Q is een populaire assessment-onderneming en maakt deel uit van de Korn Ferry Hay Group. Ze hebben twee groepen Talent Q-toetsen, die bestaan uit de Talent Q Elements- en Talent Q Aspects-toetsen. Het eerste examen is een assessment op een hoger niveau en bestaat uit verbale, numerieke en logische toetsen. De verbale toets beoordeelt de kennis van de kandidaat met betrekking tot schriftelijke gegevens en hun evaluatie van argumenten die in verband met deze uitspraken worden gedaan. Het Talent Q numerieke redeneerexamen meet het begrip van iemand van tabellen en grafieken om op basis van de gegevens juiste besluiten te nemen. De Talent Q logische redeneertoets analyseert de vaardigheden van iemand met het werken met en formuleren van abstracte informatie. De Talent Q Aspects-toetsen zijn op een lager niveau en gebruiken een controlemethode die een non-verbale assessment is, waarbij symbolen worden gebruikt die gebruikers van de toets moeten identificeren en samen moeten voegen tot een patroon. 

Bereid je voor op DNB Norway

JobTestPrep heeft een missie om sollicitanten te helpen met hun assessment vóór indiensttreding. Het heeft grondig onderzoek gedaan naar de toetsen die DNB gebruikt voor sollicitanten en er simulaties van ontwikkeld die veel op het origineel lijken. Sollicitanten kunnen zo vertrouwd raken met de vragen en taken die ze bij hun toetsing zullen tegenkomen. Bij ons kunnen sollicitanten zich voorbereiden op hun assessment voor het werk en hun voortgang volgen, terwijl ze oefenen met behulp van onze heldere studiegidsen en antwoordsleutels. Omdat we ook na de toetsingsfase van het wervingsproces van DNB hulp willen blijven bieden, hebben we aan ons exclusieve PrepPack™ ook een specifiek ontworpen voorbereidingsset voor de sollicitatiegesprekken toegevoegd. Ons materiaal voor de sollicitatiegesprekken zal je vertrouwen geven en zal je in staat stellen om een zo goed mogelijke indruk te maken op de recruiters van de DNB tijdens je laatste, persoonlijke gesprek. 

Het DNB sollicitatiegesprek 

Het sollicitatieproces begint op het moment dat er contact met je wordt opgenomen, of je nu te maken krijgt met een “echt” telefonisch interview, een kort overzicht van de functiegegevens en bevestiging dat je belangstelling hebt of zelfs alleen maar een medewerker van DNB die je inplant voor een sollicitatiegesprek. In elk geval moet je ervoor zorgen dat je vriendelijk bent, uitvoerig indien nodig, en dat je eventuele vragen beleefd stelt. 

DNB telefonisch interview

De eerste gesprekken worden vaak telefonisch gevoerd. De interviewvragen richten zich vaak op je technische vaardigheden en je moet je ervaring  kunnen uitleggen. 

Onze voorbereiding heeft aangetoond je kansen op succes met 139% te verhogen.

 

DNB en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.