Development Dimensions International (DDI)-test – online voorbereiding

Uitgenodigd om een DDI-test aft e leggen? DDI biedt een verscheidenheid aan testen vóór indiensttreding die kandidaten screenen op vele carrière gebieden. Bekijk hoe JobTestPrep u kan ondersteunen bij de voorbereiding op uw DDI-test.

De meest bekende DDI-beoordelingen zijn de loopbaan batterij, bekwaamheidstest, gereedheid beoordeling, vragenlijst inzicht en adaptieve redenering test.

Begin met oefenen

DDI- adaptieve redeneringstest (ART)

De adaptieve redenering test (ART) van DDI is een korte online-test van 15 vragen. De ART is een visuele test zonder woorden en geeft een reeks vormen met patronen weer die u moet oplossen met behulp van wat DDI ‘figuur redenering’ noemt.

De ART wordt momenteel door meer dan 200.000 mensen per jaar in meer dan 90 landen afgelegd en wordt meestal gebruikt om sollicitanten te screenen voor banen waarbij snel nieuwe informatie opgenomen dient te worden. De ART past de moeilijkheidsniveau van elke vraag aan, biedt moeilijkere vragen aan na correcte antwoorden en minder moeilijke vragen na onjuiste antwoorden. Hierdoor ontvangt elke testpersoon een unieke reeks vragen. Bereid u zich voor op de ART-test bij JobTestPrep.

DDI-loopbaanbatterij-test

DDI-loopbaan batterijen zijn persoonlijkheidstesten voor werkzoekenden die zijn ontworpen om een groot aantal sollicitanten te screenen en in sommige gevallen om de promotie van degenen die al zijn aangenomen te stroomlijnen. Deze DDI-test wordt meestal gebruikt in scenario’s voor grootschalige aanwerving, waarbij werkgevers ernaar streven sollicitanten zo snel mogelijk te beoordelen.

Loopbaan Batterijen testen de volgende 3 persoonskenmerken:

 • Zelfbeheersing & samenwerking – er wordt aan u gevraagd of u het eens of oneens bent met uitspraken over het gedrag op de werkplek.
 • Situatiebeoordeling & besluitvorming – u krijgt uitdagende werk scenario’s te zien en er wordt aan u gevraagd om ‘effectieve oplossingen voor problemen’ te beoordelen uit ‘ineffectieve oplossingen voor problemen’.
 • Persoonlijke ervaring – Er wordt aan u gevraagd om een keuze te maken uit een selectie van antwoorden die uw eerdere ervaring op het gebied van carrière het best beschrijven.

JobTestPrep biedt oefen mogelijkheid voor persoonlijkheidstesten en deskundige tips die u zullen ondersteunen bij het slagen voor uw DDI-loopbaan batterij-test of alle andere persoonlijkheidstesten die u dient af te leggen.

DDI- gereedheidsbeoordeling

De gereedheid beoordelingen dienen als persoonlijkheidstesten van DDI voor leidinggevende- en salesfuncties. Ze geven een volledig beeld van uw sterke en zwakke punten op de werkplek. De gereedheid beoordelingen geven inzicht in uw potentieel voor het slagen voor een baan en worden voornamelijk gebruikt bij de ontwikkeling van organisaties en bedrijven.

Hieronder vindt u een aantal DDI-gereedheid beoordelingen:

 • De leidinggevende gereedheid beoordeling-test voor managementfuncties
 • De sales gereedheid beoordeling-test voor een verscheidenheid van salesfuncties

DDI-vragenlijst inzicht

DDI-vragenlijsten inzicht bieden inzichten in uw persoonskenmerken en vaardigheden op de werkplek met aandacht voor verbeterpunten in plaats van screening op compatibiliteit.

 • Vragenlijst inzicht voor leidinggevenden – voor managers en supervisors uit het middenkader
 • Vragenlijst inzicht sales – voor salesfuncties
 • Vragenlijst inzicht professionals – voor professioneel werk dat door universitair afgestudeerden wordt uitgevoerd

Wat Het Bevat

 • DDI-bekwaamheidstest
 • DDI bidet ook bekwaamheidstesten aan. DDI-testen omvatten concrete vaardigheden in de boekhoudkundige-, financiële-, restaurant-, juridische-, detailhandel-, IT- en medische sectoren
 • 24 uur per dag direct online toegang
 • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.