You are logged in as customer LOG OUT


Wat is inbegrepen?


Over

De sollicitatieprocedure van Deloitte

bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder de Deloitte-aanvraag voor, online testen, interviews en assessment center. Lees meer over deze nieuwe oefeningen en hoe u zich hieronder kunt voorbereiden. Hieronder vindt u details over de assessments die u in elke fase kunt verwachten. Je kunt enige variatie ervaren, vooral in de professionele wervingsprocessen bij het aannemen van personeel.


Deloitte Competenties

Gedurende het hele wervingsproces moet u ervoor zorgen dat u de kenmerken die Deloitte zoekt in elk van zijn sollicitanten, als referentie gebruikt:

  • Communicatie
  • Verwezenlijking van de doelstellingen
  • Commercieel bewustzijn
  • Carrièremotivatie
  • Planning en organisatorische vaardigheden
  • Aanpassingsvermogen
  • Probleemoplossing

Deloitte Online Aanvraagformulier

Het Deloitte online sollicitatieformulier is uw kans om u voor te stellen aan de recruiters. Je wordt gevraagd om informatie te geven over je opleiding, carrièremotivatie en werkervaring. Zorg ervoor dat je alle rubrieken invult en dat je voor elke nieuwe vraag voldoende informatie geeft. Houd de informatie echter wel relevant. Voordat je het formulier invult, zorg je ervoor dat je voldoet aan de academische en andere toelatingseisen. Zo moet je bijvoorbeeld voor een afgestudeerde functie de laatste jaren zijn afgestudeerd en moet je minstens één maand werkervaring hebben, betaald of onbetaald, op welk gebied dan ook. Vergeet niet om een kopie van je aanvraag op te slaan voordat je deze indient, omdat je deze voor elk interview dat je hebt moet bekijken. Voor sommige sollicitaties, met name voor ervaren medewerkers, kan het nodig zijn dat u uw CV indient. Voordat je je CV naar Deloitte stuurt, moet je je CV aanpassen aan de functie waarvoor je solliciteert.


Deloitte Online Test: Immersive Online Assessment:

Nadat u het online aanmeldingsformulier heeft ingevuld, wordt u gevraagd de Deloitte-tests af te leggen. In deze Deloitte online test krijgt u foto's en situaties te zien die u in uw werk voor Deloitte kunt tegenkomen. Er zijn vijf verschillende reacties beschikbaar en u moet voor elk van de scenario's bepalen hoe u zou reageren. Ook kan u gevraagd worden om een numerieke en verbale test te doen die door CAPP wordt aangeboden. Het unieke aan deze testen is dat ze zonder tijdslimiet zijn. Hoewel dit geen vreemde beoordelingstoetsen in situ zijn, is dit wel het geval voor numerieke en verbale toetsen.


Deloitte Online Assessment Tips 

Om de vragen over deze test te beantwoorden, moet u in staat zijn om de juiste informatie uit de gegevens te halen, alsook om basisberekeningen te maken en te werken met decimalen, fracties en percentages. De vrije antwoorden vereisen dat u in staat bent om de antwoorden nauwkeurig uit te werken zonder enige hulp. U kunt een rekenmachine gebruiken om de vragen op te lossen. De test is getimed, waardoor u onder druk komt te staan om snel en nauwkeurig door elke vraag heen te werken om een goede score te krijgen. De juiste voorbereiding is belangrijk voor deze test, vooral om u vertrouwd te maken met de subtiele verschillen tussen deze test en andere numerieke tests die u eventueel hebt gedaan. Door middel van oefentesten leert u uw sterke en zwakke punten kennen, hoe lang u elke vraag moet beantwoorden en welke informatie nodig is om ze te beantwoorden. Als je al deze dingen weet, dan kun je beter scoren op de testdag.


Deloitte Service Line Vragenlijst

Deloitte-doctoraalstudenten wordt gevraagd om een derde toets in te dienen. Het doel van de Service Line Vragenlijst is om Deloitte te helpen meer te weten te komen over je carrière- en kwalificatiebelangen en waar je je voor een gesprek kunt plaatsen. Deze test wordt niet gescoord. Als je eenmaal geslaagd bent voor de online tests, is de volgende stap in het wervingsproces het gesprek met Deloitte.


Deloitte Video Interview 

In dit Deloitte-interview doet u het vanuit uw eigen huis. Maar je moet wel goed gekleed zijn alsof je op het werk zou zijn. Daarnaast moet u zich voorbereiden op dit gesprek alsof het een echt persoonlijk Deloitte-interview is. Er zijn meerdere vragen in verschillende formaten zoals meerkeuzevragen, schriftelijke antwoorden en videovragen. Je moet de antwoorden vastleggen vanaf je computer. 


Deloitte Assessment Center en Interview

Er zijn een aantal verschillende stadia voor deze fase van de sollicitatie en u kunt meer te weten komen op de Deloitte-interviewpagina. Bereid je voor op de Deloitte Online Assessments Zorg ervoor dat u met JobTestPrep volledig voorbereid bent op elke fase van het proces en onderscheid u zich van de massa. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van onze service.


Onze voorbereiding heeft aangetoond je kansen op succes met 139% te verhogen.

 

Deloitte en andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve houders van handelsmerken. Geen van de merkhouders zijn aangesloten bij JobTestPrep of deze website.
Niet wat je zocht?
?
Hulp nodig vraagteken
minimaliseren sluiten
Hulp nodig vraagteken
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het over een paar minuten opnieuw.