Bereid je online voor op je Ernst&Young assessments en sollicitatiegesprekken

Oefen het Ernst&Young sollicitatiegesprek en online toetsen

Bereid je vandaag online voor met JobTestPrep en krijg toegang tot online oefentoetsen, score rapporten en uitleg bij de antwoorden, om er zeker van te zijn dat jij slaagt voor jouw Ernst&Young assessment toets.

Ernst & Young is op zoek naar nieuwe, vaardige kandidaten. Kun jij dit aan? Voor sommige mensen kan het behoorlijk moeilijk blijken te zijn om het sollicitatieproces door te komen, zonder een goede voorbereiding op de toetsen en gesprekken. Blink uit in het sollicitatieproces met behulp van JobTestPrep. Gebruik de gesprekken, toetsen en handleidingen die JobTestPrep aanbiedt en zorg ervoor dat jij die baan krijgt. Meld je vandaag nog aan voor JobTestPrep!

Begin met oefenen

Het wervingsproces van Ernst & Young kan het beste worden beschreven door hun infographic hier en omvat het volgende:

 • Vul het online sollicitatieformulier in.
 • Voltooi de assessments (sterke punten, numeriek en verbaal redeneren).
 • Heb een telefonisch gesprek.
 • Doorloop het Assessment center.
 • Heb een gesprek met een partner.

 

 • Van Ernst & Young moet je verschillende types toetsen doen:
 • De Situationele Sterke Punten Toets: deze eerste assessment is een type situationele beoordelingstest, oftewel SBT. Er zijn 16 vragen, elk met een video en tekst die een werk-gebaseerd scenario weergeven. Zodra je de situatie begrepen hebt, krijg je 5 verschillende opties over hoe jij de taak zou aanpakken en wat je het meest waarschijnlijk zou zeggen of doen. Je moet ze op een schaal van 1-5 rangschikken, van meest waarschijnlijk tot minst waarschijnlijk.
 • .Zakelijke Gedragstoets: Deze lijkt op de situationele sterke punten-assessment en toont ook werk-gebaseerde scenario’s die je zou kunnen tegenkomen in je mogelijke functie bij de onderneming. Deze assessment bevat echter geen video’s. bovendien bepalen de antwoorden die je kiest de situaties die bij de volgende vraag worden getoond. Na de tekst die elke situatie toont, heb je 5 opties die je moet rangschikken op hoe je zou reageren: van meest waarschijnlijk tot minst waarschijnlijk.

  Er zijn daarnaast nog twee EY-toetsen die je kunt ontvangen:

  Numerieke redenering toets:

 • de numerieke toets kijkt hoe goed je in wiskunde bent, via een serie vragen met behulp van tabellen en grafieken. Bij elke vraag krijg je de numerieke informatie te zien die nodig is voor je antwoord, met behulp van elementaire wiskundige functies. Sommige van de vragen zijn multiple choice, terwijl je bij andere zelf het antwoord moet geven. Je wordt beoordeeld op basis van de nauwkeurigheid van je antwoorden en hoe lang het duurde om een vraag te beantwoorden.

  Verbaal redeneren:

 • bij deze toetsen worden je schriftelijke en verbale communicatieve vaardigheden beoordeelt en hoe snel en accuraat je teksten kunt analyseren. Bij deze assessment krijg je een tekstgedeelte te zien dat ofwel in de vorm van een instructiehandleiding of een bepaald onderwerp kan zijn. Deze toets bevat twee types vragen: bij de eerste wordt een woord gemarkeerd en moet je beslissen welke van de opties contextueel het dichtst bij dit woord is. Bij de tweede moet je beslissen of een uitspraak over het tekstgedeelte klopt, niet klopt of dat het onmogelijk is dit te verklaren op basis van alleen het tekstgedeelte.

  Daarnaast moet je mogelijk de CEB SHL-toetsen doen

 • Deze bevatten:

  Bekwaamheidstoetsen (redeneren):

 • bekwaamheidstoetsen worden ook wel redeneringstoetsen of cognitieve vaardigheidstoetsen genoemd. CEB SHL-redenering toetsen worden meestal als verificatie toetsen afgenomen.

  Numerieke redeneringstoetsen

 •  meten je begrip van tabellen die statistische en numerieke informatie bevatten, naast je vermogen om logische conclusies te trekken.

  Verbale redeneringstoetsen

 • beoordeelt je vermogen om schriftelijke informatie te begrijpen en om argumenten over deze informatie te evalueren.

  Inductieve/logische redeneertoetsen

 • onderzoeken je vermogen om flexibel om te gaan met onbekende informatie en om problemen op te lossen. Deze toetsen zijn bedoeld om je vermogen te meten voor wat betreft conceptueel en analytisch denken.

Gedrags- en Persoonlijkheidstoetsen

 • Druk hier om meer te weten te komen over de verschillende types gesprekken en hoe jij je hierop kunt voorbereiden.

Wat Het Bevat

 • JobTestPrep kan je kansen dat jij die baan die je wilt bij Ernst & Young ook krijgt sterk vergroten. Gebruik onze uitgebreide bibliotheek met oefentoetsen, studiehandleidingen en nog veel meer. Wij hebben zelfs een Ernst & Young voorbereidingspakket, met alle informatie die je nodig hebt om met succes door het wervingsproces te komen. Meld je vandaag nog bij ons aan!
 • 24 uur per dag direct online toegang.
 • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.