Bereid u zich voor op een Wonderlic-test

Een beoordeling zoals het afleggen van een Wonderlic-test kan een onderdeel uitmaken van een sollicitatieprocedure bij een werkgever of aanmeldingsprocedure bij een hogeschool. Deze tests kunnen lastig zijn en daarom heeft JobTestPrep een Wonderlic-oefenpakket voor u samengesteld. Begin vandaag nog online te oefenen met onze uitgebreide Wonderlic-voorbereiding pakketten en verbeter uw Engelse-, rekenkundige- en software vaardigheden. Bereid u zich voor met JobTestPrep en slaag voor de Wonderlic-test!

  • Honderden oefenvragen – de grootste en de beste hoeveelheid Wonderlic-oefenmaterialen die online te vinden zijn
  • Gedetailleerde toelichtingen, oplossingsstrategieën en een uitgebreide Wonderlic-studiegids
  • Extra oefeningen om u te ondersteunen bij het aanscherpen van uw vaardigheden en versterken van uw zwakke kante
Begin met oefenen

Wat is de Wonderlic-test?

De Wonderlic-test biedt beoordelingen aan waarmee werkgevers een diepgaande begrip van de kandidaten krijgen zodat ze tijdens het wervingsproces goed en efficiënt kunnen worden geselecteerd. De Wonderlic-cognitieve bekwaamheidstest (voorheen bekend als de Wonderlic-personeelsfeest) en de Wonderlic-basisvaardigheden test (WBST) worden vaak gebruikt voor de plaatsing van werknemers.

De Wonderlic-test wordt ook vaak gebruikt als toelatingsexamen om de bereidheid van studenten te beoordelen en het wordt zowel voor opnames als voor plaatsing doeleinden gebruikt. De Wonderlic-testen die het meest voor opname- en plaatsing doeleinden worden gebruikt, zijn: Wonderlic Scholastic Level Exam (SLE), Wonderlic-cognitieve vaardigheden testen en Wonderlic-basisvaardigheden testen (WBST).

JobTestPrep biedt u een uitgebreid Wonderlic-oefenpakket aan inclusief honderden oefenvragen in Wonderlic-stijl, unieke oplossingsstrategieën en -tips, extra oefeningen om je vaardigheden te verbeteren en een complete afdrukbare Wonderlic-studiegids. Neem ons Wonderlic-oefenpakket vandaag nog en garandeer uw succes op de testdag.

Wonderlic-cognitieve bekwaamheidstest (Wonderlic-personeelstest – WPT)

De Wonderlic-cognitieve bekwaamheidstest is de populairste test tussen de Wonderlic-testen. Het wordt gebruikt in het wervingsproces en is ontworpen om inzicht te verkrijgen in het vermogen van een sollicitant om te leren, zich aan te passen, problemen op te lossen en instructies te begrijpen.

Wonderlic Scholastic Level Exam (Wonderlic SLE)

De Wonderlic Scholastic Level Exam (SLE) is de academische versie van de Wonderlic-cognitieve vaardighedentest en wordt gebruikt om de algemene mentale vermogen van een persoon te beoordelen. De Wonderlic SLE-test wordt door verschillende academische instellingen gebruikt voor opname- en plaatsing doeleinden.

Wonderlic-basisvaardigheden test

The Wonderlic Basic Skills Test (WBST) is een korte versie van verbale en kwantitatieve basisvaardigheden test die voornamelijk zijn ontworpen om de werkgevers te ondersteunen bij het beoordelen van kandidaten voor de functies van het laagste niveau.

Begin met het voorbereiden op uw Wonderlic-test

De Wonderlic-test komt wellicht intimiderend over. Echter, u zult snel eraan wennen zodra u begint met het oefenen met onze unieke en uitgebreide Wonderlic oefenpakketten. Ieder pakket omvat:

Volledig online en interactieve vragen. Geen downloads, geen e-boeken, geen hoofdpijn.

Honderden Wonderlic-voorbeeld testvragen – het grootste aantal Wonderlic-oefenvragen dat online te vinden is

Duidelijke antwoorden en gedetailleerde toelichtingen op alle vragen

Een persoonlijk scorerapport met vermelding van uw score, verbeteringsgebieden en vraag-voor-vraag-analyse

De volledige Wonderlic-studiegids – de uitgebreide gids voor het naar behoren begrijpen van de vragen op de Wonderlic-test

Toegang tot alle Wonderlic-PrepPack™ in onze test database

Behulpzame klantenservice

Tips voor Wonderlic-test

Er zijn twee uitdagende aspecten van de Wonderlic-test: de vragen zelf, alsmede de strikte tijdslimiet die u hebt tijdens het afleggen van de test; variërend van slechts 14 tot 25 seconden per vraag. Wij hebben Wonderlic-testtips voor beide aspecten. De onderstaande video is een voorbeeld van hoe u beter kunt presteren op de Wonderlic-test.

Wonderlic-persoonlijkheidstest

Wonderlic-persoonlijkheidstesten evalueren een lijst met kenmerken die een werkgever een beter begrip van de persoonlijkheid van de betreffende kandidaat kunnen geven, om te bepalen of hij / zij geschikt is voor de functie.

HAY-bekwaamheidstest

De Wonderlic-waarneming vaardighedentest-batterij ondersteunt werkgevers bij het screenen van kandidaten voor de functies zoals boekhouder, exploitanten voor gegevensverwerking, caissières, verwerkers van orderinvoer en tellers.

Andere Wonderlic-vaardigheden testen

Wonderlic-vaardigheidstesten zijn ontworpen om inzicht te krijgen in de bekwaamheid van een sollicitant in Engelse- en rekenkundige vaardigheden, alsmede in kantoor- en software vaardigheden en worden gebruikt als verwervingskosten en als onderdeel van universitaire toepassingen naast andere toepassingen.

Wat Het Bevat

NFL Wonderlic-test

  • De Wonderlic-cognitieve vaardigheidstest wordt ook gebruikt door de NFL als onderdeel van het opstellings proces. Elk jaar leggen ongeveer 300 voetballers de Wonderlic-test af bij de NFL Scouting Combine, die plaatsvindt in februari.
  • 24 uur per dag direct online toegang.
  • Editie 2018, met het meest actuele oefenmateriaal in het Engels.

Niet gevonden wat je zocht? We zijn er om te helpen!

 

Beantwoord alsjeblieft wat korte vragen zodat we je naar de beste voorbereidingsmaterialen die we hebben kunnen leiden.

Les marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Aucun des détenteurs de marques déposées ne sont affiliés à JobTestPrep ou à ce site Internet. JobTestPrep fournit les outils servant à la préparation de tests psychométriques. Tous les matériaux servant à cette préparation sont fournis en anglais uniquement.